Annonse

DEILIGSTE HELGEN PÅ LENGE

Plutselig var det 1. juni, og vi kan trygt si at det er sommer nå som værgudene endelig spiller på lag. Det har vært en bedrøvelig vår – det er det ingen tvil om, og dager som vi har hatt i det siste verdsettes høyt! Herlighet så deilig det er når solen varmer, og vinden ikke gir en lyst til å finne frem ullgenseren, hah.

Jeg har fortsatt livsgnist etter den deiligste helgen på lenge, og nå tenkte jeg at det var på tide å dele noen bilder fra disse magiske dagene. Jeg tror de fleste vet at jeg får energi av å omgås andre mennesker, så dere kan jo tro hvor mye jeg svevde etter et døgn med sosialt samvær. Klyp meg i armen, sier jeg bare… Jeg har vært ekstremt lite sosial under pandemien, så det å se gode venninner og tilbringe en hel kveld sammen med dem på fredag, var ubeskrivelig deilig. Dette ga meg så sykt mye!

Jeg tok inn på hotell og gjorde meg klar til et døgn uten mann og barn, og startet fredagen med podcast hos Nettavisen, før jeg møtte jentene mine på en takterrasse på Vulkan. På lørdagen var jeg såpass urutinert at jeg sa ja til å delta i Avisrunden på TV2 Nyhetskanalen klokken 09.00, men så har jeg jo kommet dit at jeg ikke lenger klarer å sove lenger enn 7.30 uansett, haha. Så da var det helt innafor, selv om jeg i en perfekt verden hadde ligget og latet meg til langt ut på ettermiddagen…

Etter en halvtime hos TV2, møtte jeg Stine og Mia til en digg brunch på Liebling øverst på Løkka, hvor vi ble sittende i solen i noen timer, før jeg vendte snuten hjemover. Og det var ikke helt feil å komme hjem til favorittene mine… Lørdagen gikk med til masse kos, og prosjekt plante-i-blomsterkasser på kvelden. Helt perfekt!

Denne uken er jeg alenemamma mens Dennis har dratt på hyttetur med noen gode kompiser i Valdres. Han skal være borte helt til søndag, så det tror jeg faktisk blir deilig for både meg og han. Litt avstand er bare sunt – vi har godt av å savne hverandre litt! Men savnet etter Falk tror jeg bli ganske heftig når det nærmer seg helg ♥ Satser på at papsen klarer å kose seg dønn ihjel, og at han får en liten ferie som går rett inn i historiebøkene som en av de beste ever!

Håper dere alle har en deilig kveld ♥

Annonse