Annonse

DELICIOUS ARM CANDY

En riktig god lørdagsmorgen, skjønninger ♥

Phuuu?. Gårsdagen fløy forbi, og jeg var ikke hjemme før langt ut på kveldingen. Jeg hadde mye på agendaen i går, og avsluttet fredagen med en hjemmelaget pizza som smakte sånn halvveis. Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg for faen ikke klarer å lage en sånn skikkelig god hjemmelaget pizza, en sånn pizza man spiste i bursdagsselskap på 90-tallet. Skjønner dere hva jeg mener? Haha, jeg har jo fått noen tips fra dere tidligere, men jeg må nok bare innse at hjemmelaget pizza ikke er min sterkeste side. Pokker!

Apropos pizza, så sitter jeg nå og spiser de kjipe restene fra i går til frokost, mens jeg samtidig tenke å vise dere siste tilskudd til armbåndsamlingen. Jeg tror nok at de aller fleste av dere vet at jeg ELSKER armbåndene fra Ettika, og nå kan jeg altså glede meg over noen flere varianter som blir perfekt nå i sommer. Bare SE på dette her, da? Arm- og Eye Candy deluxe!


Jeg ser for meg solbrun hud, en hvit flagrende kjole, store krøller i håret, og disse herlighetene her. På en strand, barbeint, i solnedgangen? Åh! Snakk om å drømme seg vekk. Hehe!

Det er dessverre ikke så altfor mange som selger Ettika i Norge, men butikker som Carma (Trondheim), Steen & Strøm, Neomania, Deg & Meg (Oslo), samt Fontana i Sandnes har mye fint fra dette merket, så er dere i på shopping i disse områdene anbefaler jeg å være på utkikk ♥

Hva er planene deres for i dag da, beauties? Skal dere ut og danse? Vi er en jentegjeng som skal i 30-årsdag i Hokksund i kveld, så det kan jo bli LITT av et kalas. Jeg tar med meg kamera, og satser på å kunne gi dere noen juicy updates i morgen. Haha! 

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi litt senere ♥

Annonse