Annonse

DELICIOUS SARA HAPP

Hei og hopp, vakringer ♥

Nå er jeg bittelitt kvalm, rett og slett fordi jeg ikke klarte å la være å slikke i meg verdens deiligste leppeskrubb som jeg nettopp har testet. Det er ikke farlig å få i seg en liten dose leppeskrubb, sant? HEHE!

Jeg har altså testet ut denne herligheten fra Sara Happ, som jeg har hørt så sinnsykt mye positivt om, og nå kiler det på leppene etter en omgang med denne skrubben, som både dufter og smaker vidunderlig. Fy søren for en deilig følelse, og er man en anelse tørr på leppene som man som regel blir når det nærmer seg vinter, er denne her et absolutt must. Spesielt hvis man etter skrubben påfører den superdeilige leppe balsamen i samme serie, og nå kommer leppene mine til å bli silkemye. Yummy!

Skrubben er selvfølgelig fra min favoritt nettbutikk, Makestyle ♥ Skrubben finner dere HER, og balsamen HER.  

Nå er Betty og jeg på vei ut døren for å nyte en deilig mexikansk middag her på Løkka, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk torsdagskveld.

Husk at jeg er veldig glad i dere, og at jeg setter ubeskrivelig stor pris på dere! 


Hello lovely readers ♥

This ad is for my Norwegian readers, but I wish you a wonderful Thursday night, and I hope you had a nice day.

Love you all ♥

// I samarbeid med MakeStyle

Annonse