Annonse

DELIVERY OF JOY

Mornings ♥

Gjett hvem som er oppe allerede? Joda, that’s me, så nå sitter jeg på kjøkkenet og spiser frokost før jeg setter kursen mot Gardermoen. Jeg skal nemlig holde et foredrag i Århus i dag, så det kan jo bli ganske spennende. Wish me luck!

Det var jo litt ekstra kjekt å komme tilbake til Oslo, for i går tikket det inn en reminder på telefonen om at goodiesene jeg bestilte fra Junkyard før påske, hadde ankommet Ica. Hurraaa! Alltid kjekt med pakke i posten, og under her får dere en bitteliten smakebit av hva som kan forventes i ulike outfit-innlegg fremover. Det er jo flere av dere som ofte spør meg om hvilke nettbutikker jeg liker best, og frem til min egen nettbutikk er oppe og kjører, må jeg si at Junkyard er den soleklare favoritten. Heheh!

Her er altså en liten og deilig mix av både overdeler og tilbehør, og for å være enda mer spesifikk klikket jeg hjem både en grå slækk og superdigg genser HER, en sort swaggy kjole HER, leopard bandana HER, en superkul topp med unicorn print HER, hvite platforms fra Converse HER, og en neonrosa bandeau BH HER. Skikkelig gladpakke det her, og jeg gleder meg til å ta i bruk alle de ulike og freshe stylesene. Jippiiii!

Nei, dere… Jeg får svinge meg rundt her og komme meg utover til Gardermoen. Presentasjonen er ferdig og jeg er klar for å snakke hull i hodet på en gjeng glade dansker. Mohahhhaha!

Måtte dere få en fantastisk fin og sprudlende onsdag eller lille lørdag om du vil. 2 dager til helg, og DÈT kan vi like ♥

SMASK

Annonse