Annonse

DELTA, STEM & VINN

Hei igjen, skjønnheter ♥

Jeg har kommet meg hjem igjen etter noen herlige timer med mamma, og nå sitter Bettyen og jeg på hver vår side av kjøkkenbordet og taster i vei på hvert vårt tastatur. Akkurat nå føles det som om jeg har en kollega og guri land for en fin følelse, for når man er fulltidsblogger er det faktisk det man savner mest… Å ha kolleger rundt seg til en hver tid. Heldigvis er jeg så heldig som har henne her i hele to uker, og noen dager før hun reiser fra meg igjen kommer mannen min til Oslo. Jeg har virkelig noen fine dager foran meg. 

De siste dagene har jeg tipset dere om en del konkurranser som jeg mener er så altfor bra til å la dem bli forbigått i stillhet, så da tar jeg ansvar for situasjonen og skriker ut. Det er alright, er det ikke? HEHEH! Nå er det Cubus som har en fristende instagram-konkurranse på gang, du du kan vinne (hold fast) en shoppingkveld for deg og dine venner, OG et SHOPPINGBUDSJETT PÅ 10.000NOK. Halleluuuja, sier jeg bare, for er det én butikk som tilbyr noen råkule varepakker, så er det nettopp Cubus. HURRA!

Konkurransereglene er superenkle og du finner all informasjonen du trenger for å delta HER

Jeg har selvfølgelig deltatt, og bidraget mitt ser dere HER. Dødskult om dere joiner dere også, og dødskult om dere stemmer på mitt bilde. Hvis jeg blir den heldige vinneren, skal jeg faktisk ta med meg noen av dere på shopping. DÈT hadde jo vært helt awesome, eller hva?

Masse lykke til i konkurransen, darlings!

Skrives senere ♥

SMASK 

Annonse