Annonse

DEN ALLER FINESTE JULEGAVEN

Gledelig jul, fininger ♥

Gårsdagen var ikke annet enn magisk fra begynnelse til slutt, og nå sitter jeg her i sofaen og tenker på hvor innmari heldig jeg er, som har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Det er mange som synes at julen er en spesielt vanskelig tid… Det er mange som er ensomme i julen, og vi som har noen å feire med er virkelig privilegerte. Familie – enten den man er født inn i, eller den man velger selv – er uten tvil den aller fineste julegaven man kan få!

Etter mange timer med julefilmer og overdose på både kos og godteri, kjørte vi utover til julebonanza hos svigers. Man er faktisk garantert julestemning med det samme man entrer dørene til den herlige galskapen, og i år klarte min kjære svigermor å lure til seg tidenes største juletre. Jeg har faktisk aldri sett et så gigantisk juletre i hele mitt liv, haha. Jeg tror faktisk at vi snakker to meter i omkrets!!

Duften av julematen kjente vi allerede da vi parkerte bilen, og på kjøkkenet stod hele familien og forberedte et fantastisk måltid. Nina serverte den nydeligste nøttesteiken laget av Mari Hult, som smakte like himmelsk som den gjorde for to år siden. Her snakker vi 100% jul på en tallerken!

Vi satt og pakket opp gaver til langt over midnatt, og da vi var ferdige var det en meget lykkelig og ganske så trøtt gjeng som satt samlet i sofaen. Jeg sovnet med det samme hodet traff puten rundt klokken halv to, og nå skal vi straks gjøre oss klare til å kjøre tilbake til Oslo. 8 timer i bil frister på ingen måte, men med musikk, hverandre, kosebukse og enda mer godteri fra julestrømpen, skal det gå så fint som bare det.

Hvordan var dagen deres i går, fininger? ♥ Hadde dere en flott julaften?

Annonse