Annonse

DEN ALLER FØRSTE GANGEN-DEL2

Yo!

Denne dagen er helt balle, og jeg har slitt med en helsikens skrivesperre. Heldigvis har dere hjulpet meg med gode tips på Snapchat (styleconnection), og nå er det på tide å gå løs på andre del av «Den aller første gangen«, som jeg vet at mange av dere har ventet på.

Here we go..

Mitt første møte med ekstremsport:

Jeg vet ikke om strikkhopp egentlig regnes som ekstremsport, men det føltes i hvert fall veldig ekstremt, da jeg i 2004 bokstavlig talt hoppet i det, på en jentetur i Hersonissos. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg gjorde det – hele opplevelsen var jo helt grusom, men når sant skal sies endte jeg opp med tidenes adrenalinkick. Å sitte der i stolen å vente på sin tur, var en ekstremt nervepirrende opplevelse, og det å bare slenge seg ut i fritt fall er jo helt idiotisk, haha. Like idiotisk var det å slenge seg ut i en fallskjerm året etter, men nå har jeg i hvert fall gjort det, og skal ALDRI gjenta verken strikk- eller fallskjermhopp. 

Min første bot: 

Den første kjedelige boten, ass.. Leiligheten jeg hadde i Bergen lå veldig nærme et lite sentrum som heter Nesttun, og for å komme seg dit med bil, måtte man kjøre en laaaaaang vei gjennom hele nabolaget. Det fantes riktignok en bitteliten bakke på 10 meter, som tok deg direkte ned i sentrum, men denne bakken var enveiskjørt, og markert med innkjøring forbudt. På dager hvor jeg hadde ekstremt dårlig tid, fristet det noe voldsomt å ta snarveien selvom det ikke var lov, og jeg fikk virkelig lære the hard way, da jeg trosset skiltet og kjørte ned bakken. I bunnen stod politiet til min store fortvilelse og overraskelse (dette er jo et knøttlite sted uten trafikk), men der stod de altså, og delte ut en bot på hele 4.200 kroner, samt tre prikker! NOT cool!

Mitt første kjæledyr:

Jeg har hatt så mange kjæledyr at jeg har mistet tellingen. Det begynte med en kanin, og deretter ble det både mus, en hamster, en ny kanin, enda en mus, samt mange andre kryp jeg fant ute i naturen. Frosker hadde jeg også, og en snegl (ÆSJ). Og så kjøpte jeg for pokker en tarantell. Hvem gjør sånt? Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, og levde i frykt i over en måned, haha.. Etter en måned døde den, og det var egentlig helt greit!

Men mitt første, «skikkelige» kjæledyr, var chow chowen vår, Monty! Det var så stas med hund, og jeg var så uendelig glad i denne vofsen. Sjekk den bamsen under her da! Håper den tar oppmerksomheten bort fra hårsveisen med lilla nyasner. Hahahahaha, det går ikke an!

Mitt første møte med intimbarbering:

Jeg var vel fjorten år, tenker jeg, da jeg hadde hørt fra jentene i klassen over meg at man skulle barbere musa. Det var liksom ganske kult og spennende, men hjelpes så redd jeg var for å tulle rundt med en barberhøvel der nede. Jeg husker ikke hvor godt jeg utførte jobben, men jeg tok alt sammen, og følte meg som et lite barn frem til det vokste ut igjen, haha. Deretter gikk jeg for den typiske trekanten, som man skulle ha på den tiden. LOL!

Min første jentetur:

Okei.. Hvor nørd er du når du har limt inn hele billetten i tillegg til bagasjetags i et album?? Da er du så forbanna NØRD, men så var det jo så stort for en 17-åring å skulle dra på tur UTEN foreldre for aller første gang. Jentene og jeg planlagte turen til Hersonissos på Kreta i flere måneder, og det var selvsagt ikke snakk om å finne reisen på internett. Her avtalte vi et møte med en reiseleder på Ticket, som hjalp oss med å finne den beste og billigste reisen, og jeg glemmer aldri den reisefeberen jeg hadde i flere uker før avreise. 

Mitt første møte med sminke:

Jeg begynte å sminke meg i 8. klasse, og da var det om å gjøre å kline mest mulig dritt i ansiktet. Øyenbrynene var nappet ihjel, og opptil brynet lå en hvit øyenskygge med shimmer. Selve øyelokket var dekket i brun skygge, og når jeg skulle pynte meg, inkluderte jeg litt shimmer i gull på øyelokket. Kajalen ble lagt både ved vippene og på våtlinjen, roughen i kinnene var rosa, og leppene var farget med hudfarget leppestift. USJ! 

Min første outfit-post på bloggen:

Okei, hold fast! 

Tenk at DETTE er det første antrekket jeg publiserte her på bloggen, og tenk at jeg faktisk var så lite kritisk til hva jeg postet. I tillegg til at jeg ser helt jævlig ut, er både kvaliteten og omgivelsene grusom. Her er jeg på vei ut på byn, og bildet ble tatt i gangen før vi hoppet inn i taxien, haha. Har dere sett noe så forferdelig? 

Mine første SCHTØGGE solbriller:

Denne måtte jeg bare legge inn som en bonus. Helt seriøst!!!!

Jeg er tom for ord. Man kan faktisk ikke gå med sånne solbriller! At slike briller var trendy for 11 år siden er umulig å forstå, hahahahaha! Fy faen!

Min første gode gjerning:

Jeg var tidlig ute med å gjøre gode gjerninger, og allerede som 7-åring laget nabojenten og min beste venninne på den tiden, vafler som vi solgte til inntekt for Redd Barna. Vi laget en liten stasjon i veien utenfor huset, og her gikk salget unna. I tillegg til vafler solgte vi leker vi ikke lenger brukte, og jeg husker at vi på en helg samlet sammen hele 800 kroner. Det var mye på den tiden, og vi ble til og med avbildet i Aftenposten for vår gode gjerning, haha. 

Mitt første møte med en mannlig stripper:

Heheheeh, åhåj! 

Den første gangen jeg dro til USA, reiste jeg sammen med de flotte venninnene mine fra Bergen, og på denne turen la vi inn fem dager i Vegas. Da vi var her hadde jeg bursdag, og jentene overrasket meg med limo og mannlige strippere, haha. Limoen tok oss til en klubb hvor klientellet var kvinnfolk, og underholdningen mannfolk. Som danset… Og strippet.. OG som tok dagens bursdagsbarn opp på scenen for en lapdance.. Og det bursdagsbarnet var MEG! Satan…

Jeg ble plassert på en stol på en slags catwalk, og mens damene i salen hylte og plystret, ble jeg overfalt av fire halvnakne nakne menn som danset rundt stolen jeg satt på, og som gav meg hver sin solide lap dance. Jeg har aldri vært så satt ut i hele mitt liv, og alt jeg kunne gjøre var å le, haha. Dessverre har jeg ikke noen bilder på lur fra denne elleville hendelsen, men under her har jeg skrapt sammen noen snaps fra oppholdet i Vegas.

Åh! Memories 

Har dere en fin mandag? 

Kjærleik i fleng 

Annonse