Annonse

DEN ALLER VAKRESTE JULESANGEN!

Dagen har flydd forbi, og at jeg først har tid til å sette meg ned med dagens første blogginnlegg litt over ti på kvelden, sier litt om tempoet jeg har hatt i dag. Phew! Men dagen har vært skikkelig fin, altså ♥

Jeg fikk til og med skvist inn en tur-date mellom slaga med fineste Alexandra, og vi har jo ikke sett hverandre siden sent i sommer. Det er faktisk helt krise, så i dag gikk praten i ett, for å si det mildt. Vi hadde mye å ta igjen, og det var så godt å se henne igjen! Deretter gikk turen til et kaotisk Oslo City for å fikse de siste julegavene, og så stod middag hos mamma og Jon på agendaen, sammen med hele familien – store og små.

Og i går kveld, da var jeg jo på julekonsert med mamma, Jon og min (ste)tante i Østerås Kirke… Vi var på «Stille natt, hellige natt» , og det var så himla vakkert. Og en av de sangene som ble sunget, var den julesangen jeg synes er den aller vakreste, nemlig «Nordnorsk julesalme» . Det var Maria Haukås Mittet som sang i går, og fy søren så nydelig det var. Likevel synes jeg det er noe ekstra magisk over Christel Alsos sin versjon av denne sangen, og den har jeg så lyst til å dele med dere i kveld ♥

Nå slurper jeg i meg litt gløgg før jeg tar kvelden, mens jeg spiser marsipankuler og koser meg med to episoder av «The Julekalender» . Jeg fikk ikke sett gårsdagens episode, så nå blir det spennende å se om nissene får fatt i klokeboken som Benny har stukket av med, haha. Beste julekalenderen, ass!

Har dere hatt en fin dag i dag, skjønne venner? Jeg lover forresten å komme sterkere tilbake i morgen! Jeg har jo så mye mer jeg vil dele, som forhåpentligvis gir dere deilig julesteming ♥

Klem i fleng

Annonse