DEN BESTE BYDELEN I OSLO

Det jeg elsker med Grünerløkka, er at det alltid er så mye spennede å se. I tillegg florerer det av skjønne små butikker, deilige restauranter og blide mennesker – området er så urbant og deilig, som betyr at du kan finne inspirasjon uansett hvor du går, og uansett hvor grått og trist været er.

Grünerløkka er stedet for det sjarmerende og unike, og det er så viktig å bevare nettopp denne sjarmen her på Løkka, og stå imot de store kjedene som prøver å presse seg inn. Det er rett og slett så trist å se at kjeder som bl.a Espresso House har kapret så mye som to gode lokaler bare et steinkast unna hverandre, og at den herlige frukt og grønt-butikken, Sultan, måtte vike for nettopp Espresso House. Heldigvis er det fortsatt mange nisjeforretninger her borte, og mye fint å se.

I dag tok jeg Dennis med meg ut på en liten stroll, rett og slett for å skape innhold – det er jo ikke sånn at innholdet kommer av seg selv når man sitter hjemme, men denne lille turen skulle vise seg å bli langt mer inspirerende enn først antatt.

Plutselig var vi inne på et galleri, hvor vi ble blown away av fargerik og råkul kunst, og hadde det ikke vært for at vi ikke har så altfor god takhøyde her hjemme, hadde jeg søren meg kjøpt det gigantiske kunstverket som dere kan se under her. Herregud så rått, men det var vel faktisk alle maleriene på utstillingen. Pink Panther maleriet står også høyt oppe på ønskelisten, så nå får vi se om jeg rett og slett skal unne meg dette bildet i en førjulsgave til meg sjæl, haha.

IMG_0295

Kult, ikke sant? I know! Alle disse fargene, ass… Jeg går aldri lei!

IMG_0310

IMG_0313

IMG_0301

IMG_0312

IMG_0311

IMG_0309

IMG_0299

IMG_0282

IMG_0308

IMG_0303-2

IMG_0306

IMG_0286

IMG_0283

Nå står Dennis og mekker vegansk taco til oss, så nå legger jeg bort macen og gjør meg klar til en yummy middag med mannen. Måtte dere alle få en vidudnerlig kveld, så sees vi i morgen.

You rock my world!