Annonse

DEN BESTE SNAPCHATTEN JEG NOEN SINNE KUNNE FÅTT!

Fy fader så glad jeg er nå  ♥

Er dere klar over at jeg i går fikk den fineste snapchaten jeg noen sinne har fått? Det var et bilde fra en av dere, hvor personen fjernet den ekte pelsen på jakken med en tekst hvor det stod: «Tusen takk, Kristin. For at du gav med et dytt jeg trengte«. Nå er det én mindre hette med pels der ute, og det gjør meg varm om hjertet! Tusen takk ♥

Oppholdet her i deilige (og i dag vindfulle) Stavanger går snart mot slutten, og det gjør forsåvidt julen også. Når vi kommer hjem skal vi gjøre klart til nyttårsfeiring, og i løpet av helgen skal det nydelige treet ut av huset. Akkurat den delen gruer jeg meg litt til… Treet vårt tar seg jo så godt ut i stuen vår, men når vi går i gang med en ny arbeidsuke på mandag, vil jeg at alt av jul skal være ute og hus, og at de blanke arkene er på plass. Den delen er det beste med et nytt år – at man liksom får en helt ny start!

Jeg gikk gjennom minnebrikken sent i går kveld, og på den lå det både hummer og kanari fra julen som jeg tenkte å dele med dere, før vi virkelig får bilder av julestemning opp i halsen. Eller kanskje vi har fått nok allerede? Haha! Jeg begynner i hvert fall å nærme meg ferdig.

Denne julen har virkelig vært helt vidunderlig… Så avslappende og herlig, både hjemme i Oslo og her i Stavanger. Det er ikke alltid man føler en like fin ro når man bor på hotell, men her på Scandic Stavanger Park (sponset opphold) føler vi oss alltid hjemme. Det betyr så mye når man er ute og reiser – at hotellene er koselige, og at dem som jobber der får deg til å føle deg velkommen. 

Nå skal vi snart sette kursen utover mot Sola… Vi vurderte et øyeblikk å ta toget siden det blåser så innmari, men 40 minutter med turbulens er faktisk bedre enn 8 timer på et humpete tog. Heldigvis blåser det ikke like mye i Oslo, så vi får krysse fingrene for at det bare er det første minuttene som er litt ubehagelig. 

Har dere en fin dag, vakre venner? Og har denne julen vært så vidunderlig som forventet? 

Sees senere ♥

Annonse