DEN DEILIGE HELGEFROKOSTEN

Jeg har sagt det før men sier det igjen – få ting slår den deilige helgefrokosten. Lune rundstykker, ekstra godt pålegg, levende lys, friske blomster og ferskpresset appelsinjuice, er elementer som utgjør den store og herlige forskjellen mellom helgefrokosten og hverdagsfrokosten – og så er det jo noe med det å bruke litt ekstra lang tid på den. En god start på dagen betyr så mye – spesielt på en lørdag og søndag!

På menyen i dag står altså nystekte rundstykker, vegansk kremost med tilbehør som agurk og frisk gressløk, avokado, og prikken over i-en; urtesalt fra Olivenlunden 1830 på Grünerløkka. Jeg elsker denne butikken, hvor man før kjøpt fantastiske produkter som kommer godt med til matlagingen. Her liker jeg å bruke god tid, og kjøpe med meg de nydeligste og mest smakfulle oljer, oliven, tapenade og kjeks. Hvis dere ikke har vært her tidligere, må dere faktisk ta turen innom. I hvert fall om du er glad i mat og matlaging ♥

Hva står på planen deres i dag, skjønne venner? Har dere tatt påskeferie, eller venter dere til neste uke? Jeg skal bruke denne dagen til å komme helt i mål med disse ryddeprosjektene mine. Det er ikke noe overflaterydding dette her ass, og derfor tar det så laaang tid. MEN, tenk hvor fantastisk og oversiktlig det vil bli her når jeg er helt ferdig… Can’t wait!

Sees senere ♥