DEN DYREBARE TIDEN OG MINDRE KRANGLING

Annonse: Plusstid Home

Dere husker kanskje at jeg for noen måneder siden kunne fortelle (i dette innlegget) at vi gikk inn i et samarbeid med Plusstid Home? Dette er definitivt det beste vi har gjort noen sinne.

Kort fortalt er Plusstid Home den hjelpende hånden du ønsker deg i hjemmet. Den som tar seg av vaskingen mens du kan gjøre det du har mest lyst til. Når du velger Plusstid Home kan du være sikker på at jobben blir utført på best mulig måte, i tillegg er hvitt arbeid og rettferdig lønn viktige stikkord å trekke frem.

Siden mars har vi hatt besøk av en fantstisk renholder annenhver onsdag. Jeg kan ikke få beskrevet nok hvor innmari stor pris jeg setter på denne hjelpen! Det er den samme renholderen som kommer hjem til oss hver gang, og vi har rett og slett utviklet et godt forhold basert på tillit. Joanna er verdens skjønneste, og etterlater alltid en skinnende ren leilighet hvor hun har gjort seg ekstra flid. Putene i både seng og sofa er lekkert «puffet» og dandert, i tillegg til at hun alltid skifter på sengen noe som er gull verdt. Hun vet akkurat hvordan vi liker å ha det, og sørger alltid for at vi skal være fornøyde etter at hun har vært her. Jeg elsker henne!

Da vi var på barselhotell etter fødselen, hadde jeg jo fullstendig glemt at Joanna skulle komme for å vaske. På onsdagen – dagen før vi skulle hjem, sjekket jeg tilfeldigvis telefonen i det øyeblikket Joanna prøvde å ringe. Hun stod nemlig utenfor leiligheten og lurte på om vi var hjemme… Kunne hun kommet på et bedre tidspunkt? Nope! Siden vi hadde installert Yale Doorman på døren, kunne jeg enkelt sende henne koden, og vipps så var hun inne. Tror dere det var deilig å komme hjem fra sykehuset, til en strøken og nyvasket leilighet eller? HALLELUJA, sier jeg bare!

Å unne seg en renholder betyr mer tid til de tingene som virkelig betyr noe. Tid til å gjøre det du faktisk har lyst til! Jeg setter f.eks. ekstremt stor pris på ekstra tid med min fine familie, men også den lille tiden jeg får med meg selv, et magasin og kaffekoppen. Nå er jo også livet vårt snudd relativt på hodet, og er det noe jeg er skikkelig glad for, så er det at den heftigste husvasken blir gjort av en profesjonell. Jeg orker ikke tanken på å gå løs på de tøffeste takene, og er så inn i hampen lykkelig over at jeg egentlig bare trenger å konsentrere meg om å holde det relativt ryddig. Og det er vanskelig nok, skal jeg fortelle dere, haha!

Bedre enn parterapi, skrev jeg i innlegget mitt i mars. Og det står jeg ved fremdeles! En renholder er faktisk bedre enn parterapi… Vi har utfordringer nok som det er, om vi ikke skal krangle om husvasken også, haha.

Ta gjerne en liten titt på videoen under her for å høre mer…

En annen ting vi alltid sørger for, er å legge det opp slik at Joanna kommer når vi er bortreist. Da vi var i Stavanger i forbindelse med 17. mai, kom Joanna innom for å vaske slik at leiligheten var strøken da vi kom tilbake. Luksus! Det er jo ingenting som er bedre enn å komme hjem fra ferie, og så er cribben on fleek! Det blir ikke bedre ♥

Så til en skikkelig gladmelding!

Hvis du bestiller regelmessig rengjøring, får du hele 20% rabatt på de 3 første vaskene. Det er jaggu ikke verst! Benytt koden ‘TERAPI‘ ved utsjekk. Vasken bestiller du enkelt her! Gyldig tom. 30. juni! 

Vet dere hva jeg plutselig kom til å tenke på? At en slik vask som dette er den perfekte gaven til noen du er glad i. Hvor magisk er det vel ikke å få rengjøring av huset til bursdagen?

Nå skal jeg gå løs på klesvasken… Bah! Men jeg slipper i hvert fall å vaske huset, så da skal jeg ikke klage, haha.