Annonse

DEN FINESTE OG MEST PERSONLIGE GAVEN…

//Annonse: fotoknudsen

Hvis du trodde at det var vanskelig eller tidkrevende å lage fotobok, må du tro om igjen. Det er superlett og ikke minst ufattelig gøy. I tillegg får man en skikkelig god følelse i hele kroppen, når man blar gjennom bilder fra en hyggelig opplevelse, for så å sette dem inn i en fotobok. Er det noe man ikke kan få nok av, så er det gode minner foreviget i en slik bok… En bok man kan bla i – hvor man på hver eneste side får en liten trip down memory lane.

Jeg vokste opp i en tid hvor bilder måtte fremkalles, og noe av det kjekkeste jeg vet er å bla gjennom bilder fra barndommen. Det er så koselig at mormor og mamma var så ivrige med fotoapparatet, og enda kjekkere at mormor brukte store deler av pensjonen sin på fremkalling, haha. Hun var titt og ofte innom Fotoknudsen på Nesttun i Bergen, for å levere inn de mange filmrullene som hadde hopet seg opp gjennom måneden, og hjelpes så stor stas det var da hun kom hjem igjen med resultatet. Noen ganger hadde det riktignok gått helt galt… Morfar hadde nemlig en tendens til å holde fingeren foran blitzen da han tok bilder, som resulterte i at hele bildet ble ødelagt. Jeg tror dette var det som kunne irritere mormor aller mest, og hvis de i det hele tatt kranglet – noe som var ytterst sjelden – var det pga. den forbaska fingeren foran blitzen. Noe så sjarmerende!

Heldigvis har det skjedd en ting eller to på bildefronten siden 90-tallet, og det har aldri vært enklere å ta bilder og forevige minnene. Nå har jo de fleste smarttelefonene gode kameraer som tar såpass gode bilder at et «skikkelig» kamera nesten er helt unødvendig. Men hvorfor bare la alle disse fine bildene man tar bli liggende bortgjemt i et album på telefonen?

Den fineste gaven jeg bestilte til Dennis (og egentlig til meg selv) til jul, var en fotobok stappfull av bilder fra vår fantastiske ferie i USA. Jeg blar i denne boken hver eneste gang jeg trenger å drømme meg litt bort, og i tillegg har den også blitt en bok de som kommer på besøk her, synes er kjekk å bla i. Bildene er jo så fine, og de tilhørende historiene er artige å fortelle. Jeg får rett og slett ikke nok, og har derfor bestilt intet mindre enn tre nye fotobøker hos fotoknudsen.

Jeg tar jo så mange bilder – kanskje litt flere enn gjennomsnittet, og har hatt en Mac stappfull av råfine bilder som har fått altfor lite oppmerksomhet. Nå har omsider både Jotunheimen, ferien vår i Albir og på Ibiza, samt deler av svangerskapet fått hver sin herlige fotobok, som jeg har liggende fremme her i leiligheten. Ekstra koselig er det med boken med bilder fra svangerskapet… Jeg må innrømme at jeg savner den store magen, og blir litt sentimental når jeg blar gjennom sidene som tar meg på denne 9 måneders lange reisen.

Da jeg bestilte fotoboken med bilder fra Jotunheimen, tilføyet jeg en identisk kopi i en litt mindre utgave i handlekurven, som jeg skal gi til vårt fantastiske reisefølge, Morten og Caspar. Ved to tastetrykk hadde jeg fikset en hyggelig og litt forsinket takk-for-turen-gave til vårt kjære vennepar, og jeg gleder meg sånn til å se reaksjonen deres når vi gir denne til dem. Jeg får ikke nok – disse bøkene er alt! Og faktisk en av de aller fineste og mest personlige gavene man kan gi til noen man er glad i!

Om du føler behovet for å forevige noen av dine beste minner i en fotobok, har jeg nå gleden av å bjuda på en rabattkode som gir deg hele 30% avslag i prisen på en fotobok, hos fotoknudsen.no. 30% er søren meg ikke noe å kimse av, og koden; KRISTIN30 er gyldig i tidsrommet 5. mai – 19. mai! Bestill din rålekre fotobok HER!

Nå kommer min tante og kusine med sine to små jenter på besøk til oss. Med en ny liten baby i hus blir det masse hyggelig samvær med familie og venner man ser så altfor sjelden, og det er jo ganske så vidunderlig at et nytt tilskudd til familien bringer oss tettere sammen ♥

Om noen timer skal Falk og jeg på date med Setare, så dette ser virkelig ut til å bli en skikkelig hyggelig søndag. En perfekt avslutning på uken, med andre ord! Har dere hatt en fin helg så langt?

Annonse