Annonse

DEN HELDIGSTE BLOGGEREN I NORGE!

There are a few absolute gems in this world. They are the people who make a tremendous difference in other people’s lives… With the smiles they give, the blessings they share, and the way they warm the hearts of everyone around them.

These rare and remarkable people are so deserving og every hope and happiness. They are the people who are incredibly unique, enormously thanked, and endlessly appreciated for everything they do. 

And one of those wonderful, deserving, and one-of-a-kind people is most definitely… You!

I dag er en ekstra fin dag, for da jeg hentet posten i sted, kunne jeg til min store glede, finne noe veldig koselig blant de kjipe regningene. Den nydelige teksten over her var skrevet i et kort, og sammen med kortet lå en lang og hyggelig hilsen fra en boggleser, samt en liten oppmerksomhet som passer perfekt her i heimen. Det lå så mange som fire skjønne brev fra herlige blogglesere i alle aldre, og jeg ble så rørt at jeg måtte felle et par tårer…

Teksten som er skrevet innledningsvis ønsker jeg å dedikere til alle dere, vakre venner. Og selvom jeg nå gjentar meg selv, blir jeg nødt til å fortelle dere for tusende gang, hvor innmari stor pris jeg setter på dere. Når jeg sier at jeg har kapret de beste bloggleserne en blogger kan ønske seg, så mener jeg virkelig det, og jeg må faktisk være den heldigste bloggeren i Norge, som får lov til å skrive til nettopp DERE!

Det høres kanskje teit ut, men jeg føler liksom at vi connecter på en helt spesiell måte, og jeg ser på dere som mine venner. Dere er der alltid for meg, dere støtter meg i det jeg gjør. Dere backer meg om det trengs, og trøster meg om jeg ikke har en god dag. Dere tar dere tid til å skrive, til å dele, og til å lese, og det føles så innmari godt at dere faktisk klikker dere inn her fordi dere har lyst, og ikke fordi dere har blitt fristet av en eller annen hysterisk overskrift. Dere er trofaste, og dere betyr så innmari mye for meg!


Dere er min største inspirasjon og motivasjon, og dere gir meg alltid en grunn til å smile. Jeg håper dere virkelig vet hvor vanvittig mye dere betyr, og hvor stor forskjell dere faktisk gjør i hverdagen…

Takk, fine venner. You rock my world!

Sees om ikke lenge – vi er på vei i møte, men skrives med det samme vi er hjemme igjen!

LOVE

Annonse