Annonse

DEN KOMMER TILBAKE!

Snart helg… Igjen, hah! Og vet dere hvem som kommer tilbake i helgen? Sommeren! Yes, that’s right… Sommeren kommer tilbake, så den er ikke over riktig enda, nei! Juuuuhuuu! Den kommer til og med tilbake til Bergen neste uke, så det er bare til å glede seg!

Jeg sitter her og skriver lister – lister over ting som skal fikses i dag og resten av uken, og lister i forbindelse med 30-årsferingen min om litt under to uker. Lister er gull – i hvert fall for oss som har litt for mye i tankene, og som aldri klarer å gjøre seg ferdig med én ting, før vi begynner på neste. Hva er greien med det, egentlig? Hvorfor skal det være så himla vanskelig å ikke begynne på tusen oppgaver samtidig? Det blir jo bare rot! Kreativt rot, som jeg liker å kalle det, hehe.

Det er noen dager siden vi kom hjem fra Spania, men i dag tenkte jeg å dele litt Spaniavibber med dere. På minnebrikken fant jeg nemlig noen outfitbilder som enda ikke er publisert, og da er det jo bare én ting å gjøre – få dem rett ut på bloggen!

P1010060

P1010089

P1010034

P1010087

P1010027

P1010073

P1010065

P1010059

P1010067

P1010008

Mesh Tank Top HER // Scoop Back Tank Top HER // Acid Dyed Skirt HER // Heels fra Nelly // Veske fra Bershka 

Dette antrekket, ass. Ikke så pyntet at jeg ikke føler meg vel, men samtidig pyntet nok om man skal freshe seg litt ekstra. Dette blir perfekt når jeg skal ut og danse med jentene utover sensommeren og høsten – med lavere sko, selvfølgelig, haha! Og når det blir kaldere gjør en tynn strømpik susen under skjørtet. Love it!

Jeg får fortsette med agendaen min… Talk later, darlings!

Annonse