Annonse

DEN KOSELIGE SPISEKROKEN

//Noen av produktene på bildene er sponset

God mandags ettermiddag, fine venner ♥

I dag har timene flydd forbi, og jeg har sittet begravet i en mailboks ute av kontroll. Et av målene mine i det nye året er jo å bli litt mer strukturert, og mandag er fra og med i dag blitt en maildag. Jeg har fortsatt mange mail igjen å svare på, og innimellom jobb, ble jeg nødt til å få ryddet litt i et veldig rotete hjem. 

For noen dager siden klarte jeg å knekke spisebordet, HE HE! Og det bare ved å lene meg over midten, for å gi en suss til Dennis som satt på motsatt side. Jeg velger å tro at det var kvaliteten som var sjukt dårlig, og ikke at jeg var for tung, haha. I dag har vi derfor funnet frem det runde bordet vi kjøpte da vi bodde i Toftes Gate, og resultatet ble ganske så bra. Det er jo noe med runde bord som er sjukt hyggelig, og nå jeg føler at spisekroken er koseligere enn noen gang tidligere. 

Vi har også oppgradert stolene siden sist. De gule stolene var superkule, men ikke spesielt behagelig, og er det én ting som er viktig, så er det at spisestuestolene er såpass comfy, at det går an å sitte rundt bordet i flere timer, uten at blodsirkulasjonen til bakenden stopper fullstendig opp, haha. Jeg har i tillegg fått mange spørsmål om hvor stolene er kjøpt, så da passet det jo kanskje bra med en bloggpost som omhandler spisekroken, eller hva? 

I bunnen av innlegget har jeg lagt ved en liten kollasj, hvor jeg viser hvor dere kan få fatt i de ulike møblene, samt litt annet stasj for å få den samme looken i eget hjem. Jeg vet at flere av dere har begynt å eksperimentere med flere farger i hjemmet, og det er så kjekt å høre. Farger gjør livet så uendelig mye bedre, og i tillegg har knallfarger en herlig innvirkning på humøret ♥

1. Rundt spisebord HER. Bordplaten er i plast, og bordet kan også brukes utendørs. Fiffig opplegg, haha! 2. Råfresht pledd fra HAY/Ting.no 3. Verdens mest comfy stoler fra Voga HER 4. Blomstervase i kobber fra Kremmerhuset 5. Lysestaker fra Ting HER 6. Mummikopper fra Kitch’n HER 7. Knallgult vitrineskap fra IKEA HER 8. Lysestake fra Ting HER

Nå skal jeg fortsette på ryddeprosjektet her i heimen, for selvom denne hyggelige spisekroken er strøken, ser resten av stuen/kjøkkenet slik ut, haha! Godt jeg i skrivende stund sitter med ryggen til rotet… 

Forresten… Hvordan får jeg bort konfetti som har farget av på gulvet?? Noen som vet, haha!

Nyt ettermiddagen så lenge, så skrives senere!

Love you all ♥

Annonse