Annonse

DEN SISTE TIDEN…

Mine fine, jeg tenkte det var på tide å komme med en liten oppsummering fra den siste tiden. Jeg har vært litt sløv når det gjelder ukes-sammendragene, og nå tenker jeg derfor å kline til med en fyldig rapport.

…Siste tilskudd til garderoben: Jeg elsker, elsker, eeelsker denne søte denimkjolen jeg kjøpte i USA. Akkurat passe girly, og akkurat passe chill.

…Beste utested: Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy ute på byen, som jeg hadde det på Justisen på lørdag. Var det så gøy på Justisen for tre år siden, liksom? Tror ikke det, ass… Men nå, NÅ har jaggu dette stedet blitt mitt favortittutested i hovedstaden. Ta turen om du er keen på en god fest, digge drinker og gøy musikk!

…Låt: Kriminell Kunst er søren meg det råeste som har hendt på lenge, og det siste tilskuddet gir meg frysninger og vibreringer i dansefoten, haha! Gjeeee meeeeg eeeeiiiin beeeeaaaaaat!

…Wanderlust: Akkurat nå vil jeg bare nyte late dager i Spania med familien. Jeg er så glad for at mamma og Jon har crib i Albir – det er her jeg slapper aller mest av, og jeg kan nesten ikke vente til avreise i juli.

…Beste måltid: Når jeg har mye å gjøre, eller rett og slett bare er skikkelig giddalaus (som vi sier i Bergen) ,  bestiller jeg mat på Foodora. Jeg elsker Foodora, jeg elsker indisk, og jeg elsker Gutta fra Calcutta, og jeg må innrømme at jeg har bestilt mat derfra mer enn en gang siden vi kom hjem fra USA, haha.

…Råeste innkjøp: Hehe, det har blitt ekstra gøy å dra på shopping etter at vår kjære lille Jax kom til verden, og dere kan jo tro hvor himla kjekt det var å se etter babystasj i USA. Utvalget her borte er jo hundre ganger bedre enn her hjemme, og fra filletante fikk han de råeste sneakersene og den første snapbacken til samlingen – med navn på, selvfølgelig. Men altså… SE på de skoene da!? *smelt*

…Smil: Mamma og Jon befinner seg i Stavanger denne uken, og den herlige gjengen på Comfort Square Stavanger, har vært så snille å sponse dem med rom et par dager. Jeg blir så glad av sånt, og setter så enormt stor pris på at de blir så godt tatt vare på når de er på en liten roadtrip i Norge. Det gjør det så mye bedre og lettere for mamma som for det meste sitter i rullestol, så i dag sender jeg en stor takk og tusen klemmer til gjengen på Square ♥

…Diggeste junk: Jamen hallo! Den siste dagen i LA, stakk vi bort på den harry plassen Saddle Ranch, haha. Her har de en overraskende digg meny for veganere, og denne veggie-burgeren akkompagnert av truffle fries, smeltet på tungen. Mmmm, nå fikk jeg sjukt lyst på burger!

…Jodel: Dagens lille høydepunkt er å scrolle seg gjennom diverse jodel-kontoer på Instagram… Der er man liksom garantert en god latter

…Restaurant: Oh yes! Oslo har fått en ny perle av en restaurant – en bortgjemt perle som altfor få vet om! Caspar, Caroline og jeg tok middagen her på lørdag, etter at Caspar hadde googlet seg frem til den på internett, og halleluja, sier vi bare. Lokk, heter den, og er en restaurant jeg definitivt kommer til å besøke ved en senere anledning. Anbefales!

Adresse: Torggata 18, 0181 Oslo

…Instagram: Åh, jeg elsker profilen til @princessbermuda. FOR en sprudlende, deilig og inspirerende fargefest!!

…På denne dagen i fjor: Kjørte Dennis og jeg Route 66, og hadde på dette tidspunktet kommet oss til Oatman – et knøttlite sted hvor eslene går fritt i gatene, hvor man kan få en smakebit av det virkelige ville vesten, hvor løsskudd avfyres fra revolvere midt på lyse dagen, og hvor kvinnene stroller rundt iført drakter fra 1800-tallet. Magisk? Hell yeah! Dette er hva jeg kaller magi…

Nå må jeg løpe bort i sjappa – kom kom, jeg holder åpent til klokken 17.00 ♥

Annonse