Annonse

DEN STORE OVERRASKELSEN!

Annonse – I samarbeid med Paint´n Sip

Årets høydepunkt – jentenes julebord! Åh – for en kveld!

For 8. gang på rad inviterte jeg jentene hjem til det obligatoriske julebordet – en dag vi har gledet oss til i en evighet! Man kan trygt si at dette har blitt en tradisjon, og jeg som elsker å invitere, synes jo at dette er ekstra kjekt. Det er jo så kjekt å stelle i stand for dem man er glad i, og sørge for at de får en uforglemmelig kveld. Jeg håper lørdagen vil sitte friskt i minne helt til neste års kalas, haha.

Hvert eneste år disker jeg opp med en overraskelse til alle jentene, og nå har det blitt så mange ulike overraskelser at jeg nesten har mistet oversikten. Det ene året kom en stripper helt uventet på besøk, mens vi året etter fikk line dance-undervisning. I tillegg har Tommy Fredvang holdt damenes tale, og så må vi jo ikke glemme stand-up-komikeren Hallvard Dyrnes, som kom hjem for å underholde oss i fjor.

Den mest magiske overraskelsen av dem alle må ha vært den gangen Birkelunden Mannskor entret cribben. En stue fylt med 25 staute karer som sang de nydeligste julesanger, falt definitivt i smak hos alle jentene… Og så har vi årets surprise, da!? Nemlig Paint´n sip! Et fantastisk konsept som går ut på å male et bestemt maleri, mens man sipper, ler og koser seg!

Etter middag og hygge hos meg stod en taxi klar til å hente oss, og så gikk ferden videre til Parkveien! Ingen av jentene skjønte hva som foregikk, og det var jo så klart ekstra moro!

Dette her var skikkelig gøy, og det ble mange solide latterkramper utover kvelden da vi tittet på hverandres bilder. At et bestemt motiv kan oppfattes såpass ulikt er jo så vittig, og man kan trygt si at noen hadde bedre kunstner-skills enn andre, haha. Motivet hadde jeg valgt ut på forhånd – en naken kvinnekropp – så her snakker vi en kveld bestående av female power i fleng! Beste kvelden ♥

Paint’ n sip, ass! Dette er uten tvil et genialt konsept på julebordet med gjengen eller firmafesten, og endelig fikk vi testet det ut. Vi har nemlig pratet om å sjekke det ut i flere måneder, men tiden har liksom aldri strukket til. Men nå! Nå kan vi omsider krysse aktiviteten ut på bucketlisten – dette her var så moro ♥

Vi har kommet tre dager ut i desember allerede, og nå skal jeg straks gå i gang med en ny oppgave på to do-listen, før jeg setter kursen mot Tvedestrand. Jeg skal delta i en spennende panelsamtale med en gjeng flotte ungdommer, hvor temaet er drikkepress, festkultur og rus. Arrangementet holdes på Tvedestrand Bibliotek, så det er bare til å ta turen innom om du er i nærheten… Dette gleder jeg meg skikkelig mye til!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønne mennesker!

 

Annonse