Annonse

DEN ULTIMATE DATEN!

//Lokal tid: 01.29

I flere år har jeg hatt ett punkt på min bucket-liste, som har vært litt vanskelig å gjennomføre, men nå… NÅ, kan jeg endelig stryke dette punket av listen, som lyder som følger; «Dra på en drive-in movie!»

Det er rett og slett svært vanskelig for meg å beskrive hvor giret og glad jeg er nå, og det på tross av at jeg er så trøtt at jeg så langt ut i teksten, har rukket å sovne fire ganger, haha.

IMG_0116

Dere fikk nok med dere at jeg ble litt trist da vi ikke fikk dratt på drive-in movie i Cuba, Missouri, men tror dere jaggu ikke, at det skulle finnes en slik en her i Amarillo også? Halleluja!

Vi valgte faktisk å ta en ekstra natt her i Amarillo, ene og alene for å få muligheten til å ta turen, på noe av det jeg ser på som det mest romantiske man kan gjøre sammen. Dette er faktisk den ultimate daten – kino utendørs i en cabriolet, under åpen og stjerneklar himmel. Magisk!

IMG_0095

IMG_0127

IMG_0124

IMG_0141

IMG_0098

IMG_0132

Tascosa Drive-in Movie er en av få, men samtidig moderne drive-in kinoene, med et old school retro preg. Digitalt bilde med klar stereolyd kommer gjennom bilradioen, og det var en så unik opplevelse å sitte der i bilen, og høre lyden fra filmen strømme ut gjennom høyttalerne.

Filmen vi så i dag var X-men, sånn til Dennis’ store glede! Jeg er jo ikke så begeistret for den type film, men drive-in movie er drive-in movie, og jeg hadde sett hvilken som helst film, bare for å oppleve dette. Heldigvis ble det ekstra stor stas for Dennis, så nå er vi begge bare så sjukt fornøyd med den mest perfekte fredagen i historien. HURRA for livet!

16$ kostet det oss å entre kinoen, og på stedet kunne vi kjøpe både brus og popcorn – sånn for den ultimate kino-opplevelsen. Så der satt vi da… Med kjeften full av popcorn, mens vi stirret opp på den gigantiske skjermen – akkurat da var det vel ingen av oss som kunne tenkte seg å være noe annet sted i verden enn akkurat der, og jeg er så forbanna glad for denne opplevelsen.

IMG_0115

IMG_0120

IMG_0149

IMG_0137

IMG_0097

IMG_0122

IMG_0093

iPhone Cover fra StyleConnection HER

What a day!

Nå slukner jeg her, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin lørdagsmorgen, og så sees vi litt senere i dag ♥ Måtte denne dagen bli like fin som dere!

Annonse