DEN VAKRESTE JULEBYEN

For halvannen uke siden var Dennis og jeg på middagsbesøk hos hans herlige besteforeldre. Vi dro innom etter panelsamtalen i Tvedestrand, og der ventet nydelig, vegansk mat på oss, gode klemmer, mye latter, og et vakkert pyntet julehus. Bestemoren til Dennis er julemenneske deluxe, og det er ikke en krik eller krok hjemme hos dem som ikke gir deg julestemning. Helt magisk, rett og slett…

Jeg ble stående å beundre på den vakre pynten, og ble naturligvis betatt av den vakre julebyen som hadde fått plass på en skjenk – hjelpes så nydelig den var. Jeg har jo tydeligvis en ting for julebyer, noe dere som følger meg på instastory har fått med dere denne julen, haha.

Så… Tror dere ikke at min kjære sviger-bestemor bestemte seg for å pakke ned hele byen, for så å gi den til meg i går da hun skulle innom Oslo en liten tur? ♥ Dere kan jo bare tenke dere hvor hinsides glad jeg ble, og i går da jeg satte den opp på peisen, ble jeg plutselig 6 år igjen… Jeg koste meg glugg ihjel, for å si det sånn!

Hvis ikke en slik juleby som dette her skaper julestemning, så vet ikke jeg… Åh – den er så vakker. Med lys i både hus og på juletrærne. De små figurene som bor i byen skaper en ekstra koselig stemning, og stuen har vel aldri vært så koselig som nå. Jeg strødde masse snø foran alle husene og rundt på det lille torget jeg laget, sånn for å skape en ekstra lun og deilig atmosfære, og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til å finne frem denne byen hver jul fremover ♥

Hva synes dere? Er ikke dette bare den mest vidunderlige julebyen nord for ekvator, haha? Jeg elsker den!

Jeg har sovet så ufattelig dårlig i natt, og har i grunn vært våken siden klokken 4. Tror jeg må ta en liten time på puten før jeg fortsetter med dagens gjøremål – ellers blir det svært lite effektivt. Det er ikke mye man får gjort i halvsøvne, haha.

Ønsker dere alle en vidunderlig onsdag ♥