DEN VILLESTE KICK-STARTEN PÅ ET NYTT ÅR!

Det har skjedd mye siden sist jeg tittet innom her, og når jeg tenker meg om, har det i grunn skjedd sjukt mye på de bare 24 dagene vi har kommet ut i det nye året. På 24 dager har vi altså pusset opp hjemme, ryddet, kastet, forberedt leilighet til salg, hatt visninger, budrunde og fått solgt. Og ikke nok med det… Første live pod i 2020 er overstått, og vi er nå på plass i Stavanger for vårt andre live show denne måneden. Hvis ikke det er å være effektiv, så vet søren ikke jeg, hah! For en måned…. Snakk om kick start på 2020.

Jeg gikk gjennom bildearkivet på telefonen, og tenkte at det ville være litt hyggelig å dele litt av kamerarullen fra den siste tiden med dere. Jeg har jo faktisk vært i livet, på tross av labre oppdateringer her inne. På instastory er jeg mer aktiv enn her, så husk å følge meg her for daglige updates ♥

I går fikk vi utforsket Arendal før vi kjørte videre… For en sjarmerende liten by! Tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som kom på live showet vårt på Castelle Bar… Det ble fullt hus og sjukt god stemning, så det frister til gjentagelse. Arendal leverte!

Daddy cool ♥

Da vi hadde visning forrige søndag, benyttet vi anledningen til å ta en deilig lunsj på Oslo Street Food Market… Den nye, herlige mathallen midt mellom Youngstorget og Sentrum Scene. Her har de noe for enhver smak, og et solid utvalg veganske retter. Mums!

Dumblings fra Silk Road! Yummy ♥

Fargerike mathallen ♥

Elsk på Torggata!

Silk Road sin food truck i mathallen!

Reklame: Tidligere forrige uke fikk vi også tatt turen innom Nalu Nalu på løkka for en liten stuss av håret. Luggen min var blitt altfor lang, og Dennis måtte også få frisket opp i tuppene sine. Det beste med denne salongen er at det alltid er en eller flere hunder å kose med mens man venter… Eierne tar nemlig gjerne med seg de firbente bestevennene sine på jobb, og det er sååå koselig!

Og på de skikkelig fine vinterdagene har det også blitt tid til noen trilleturer i Botanisk hage! Her er det en deilig stemning året rundt – og spesielt nå når det ikke er altfor kaldt, men samtidig cripsy og friskt… På denne turen fikk jeg nesten påskestemning midt i januar…

Alltid kjekt å bli invitert til den superfine gjengen i God Morgen Norge ♥ I hvert fall når vi skal prate om viktige temaer jeg brenner for!

Fikk dere med dere innslaget? Vi pratet om de forkastelige forholdene i Moria-leiren på Lesvos, og jeg håper dere vil ta en titt her, om dere ikke har sett det ♥

Fine, deilige huset vårt! Nå skal det snart få nye eiere, og det er så vemodig atte hjelp ♥

Favorittstund med mini… Bøker og leking ♥

Nå skal jeg snart hive meg i dusjen, og sakte men sikkert gjøre meg klar for kvelden. I 17-tiden skal vi ha lydprøver, og så smeller det i kveld klokken 21.00 på Stavangeren. WOOOHOOO! Vi gleder oss max til å se dere. Det er forresten noen billetter igjen, så ta turen inn her, om du er keen på en latter i kveld!

Håper dere har det helt fantastisk, fine mennesker… Og at helgen blir magisk!