Annonse

DENNE DAGEN BLIR EKSTRA FIN…

Du deilige fredag, velkommen!

Denne fredagen blir ekstra fin.. I dag kommer nemlig Bettyen til O-town, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å se henne. Tidligere jobbet hun som reisende selger med ansvar for Norge. Da ble det en del helger i Oslo i forbindelse med alle disse reisene, men det er det dessverre slutt på nå. Derfor blir det ekstra stas å få henne hit for en hel helg, og gjett om vi skal kose oss. 

Frokosten er inntatt, Dennis har kommet seg på jobb, og jeg sitter her og irriterer meg over denne Lyden av Norge på P4, haha. Det er snart 400 forslag som er feil, så nå må de vel snart røpe hva denne lyden er for noe.. Jeg er jo så nysgjerrig at jeg blir gal, haha, men nok om det, og over til noe helt annet..

Jeg hadde visst et annet minnekort på lur med enda flere USA-snaps, så nå må jeg bare få de ut på bloggen sånn at vi kan gjøre oss ferdig med USA én gang for alle, haha. Litt palmer gjør seg alltid godt i slutten av oktober, men som jeg har nevnt en del ganger nå, så setter jeg stor pris på den vakre høsten her hjemme. I dag skinner solen, og da blir jo omgivelsene ekstra vakre. 

Sånn.. Nå har jeg vist alt fra den fine turen vår, så nå får vi se hvor vi ender opp neste gang. Kjenner jeg meg selv rett, er det ikke lenge til det begynner å klø i reiseplanleggeren, haha.

Hva skal dere i helgen da, fine venner? Har dere noe spennende på agendaen? 

LOVE YOU ♥

Annonse