Annonse

DENNE HAR DERE VENTET PÅ!

//Egen kolleksjon

Hurra for lørdag ♥

Vi har søren meg sovet i nesten 12 timer, så det er ingen tvil om at denne helgen gjør godt. Solen skinner inn i stuen, vi chiller i sofaen med en god frokost, og dette er virkelig livet på sitt beste. Om litt skal vi på en liten shoppingrunde på Plantasjen, for i dag skal hagen få en skikkelig våropprydding. Herregud som jeg gleder meg!

Før jeg går i gang med å leke gartner, har jeg en gladmelding å komme med… Flere av dere har nemlig etterlyst den sjukt kule Bitchin’ Tee, og nå er den omsider på lager. Jeg klapper i mine hender av glede, for den her er så kul atte hjelp!

IMG_0387

Dere finner Bitchin’ Tee HER!

Nytt i nettbutikken er også en egen kategori som heter Siste sjanse. Hvis det er 1-4 stk. igjen av et produkt, havner dem her – til 10% rabatt, hurra!

Sees senere, fininger. Har dere noen spennende planer i dag?

Tusen takk for glimrende engasjement på gårsdagens innlegg, forresten… Jeg skal svare på alle kommentarer litt senere.

LOVE LOVE ♥

Annonse