Annonse

DENNE HAR VI VENTET PÅ!

//Reklame for egen kolleksjon

Åh ♥

Nå snurrer julesangene i bakgrunnen, gløggen varmes opp på kokeplaten, og vi skal straks gå i gang med å pynte det kanonfine juletreet jeg kjøpte litt tidligere i dag. Vi bestemte oss for å bytte ut plastikken fra i fjor, og heller gå til innkjøp av en ekte variant, så nå skal det virkelig bli jul i heimen. Før vi går i gang med kos og hygge på høyt nivå, må jeg selvfølgelig dele en begeistring med dere!

Den superdigge Chunky Knit er nemlig like rundt hjørnet, og siden det er så stor etterspørsel etter denne herligheten her, åpner jeg opp for forhåndsbestilling! Genseren er på lager den 15. desember, men nå kan dere altså sikre dere denne herligheten før den forsvinner. Dette er faktisk den fresheste og diggeste strikken ever. Sååå myk og sååå fin! LOVE IT!


Chunky Knit HER

Nå skal jeg forsvinne inn i en sjukt koselig verden, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk kveld, og så sees vi veldig snart. 

Husk at dere betyr hele verden for meg.. Jeg er så glad i dere ♥

Annonse