Annonse

DENNE HØVELEN ER BEST PÅ INTIMBARBERING!

//I samarbeid med Gillette

Hei igjen, skjønninger ♥

Hehe, det har den siste tiden vært en del snakk om barbering her på bloggen, og sånn er det når jeg har gått inn i en real testperiode. Nå er det på høy tid å komme med en oppsummering rundt hvilken høvler fra Venus jeg liker best. Jeg har over en lengre periode vært Venus-ambassadør, og nå har jeg testet meg frem til hvilke høvler som funker best både her og der.

Dommen er klar, og under her ser dere mine soleklare Venus-favoritter. Leggo!

1. Venus & Olay: Denne høvelen er favoritten når det kommer til barbering av legger. De fem bladene fører til tett og god barbering, og jeg føler denne får med seg alle hår i en fei. Denne høvelen har faktisk blitt kåret til verdens beste høvel for kvinner, noe jeg ikke har noe problemer med å forstå. I tillegg er man ikke avhengig av barbergel, da Olay fuktapplikatorer hjelper til med å binde fuktighet. Absolutt en soleklar vinner – på leggene riktignok.. Denne funker ikke like bra på musa, for å si det sånn, hehe. 

2. Venus Divine Sensitive: Dette er i mine øyne den ultimate høvel for barbering under armene. I armhulen har jeg ikke plass til å leke meg med en stor og kraftig høvel, og derfor er denne gull verdt. Det er lett å få et godt grep på høvelen, og jeg synes den alltid får med seg alle hårene under armene. Ved bruk av større høvler, er det alltid et par-fire hår som blir igjen, men det skjer altså ikke med Venus Divine Sensitive – HURRA!

3. Venus Embrace Sensitive: Well, helloo! Endelig en høvel som er supersnill når det kommer til intimbarbering. Når man shaver seg der nede, bør man ikke bruke en altfor massiv høvel. Denne her er noe midt i mellom, og perfekt for å komme til overalt. Det er jo en del «krinkelkroker» som skal få høvelen på besøk, og da gjør denne jobben med glans, i tillegg til mykgjøre hele musa. Høvelen er tilpasset sensitiv hud, og vi er vel alle relativt sensitiv down under. Venus Embrace Sensitive er etter min mening, den aller beste høvelen for intimbarbering.

4. Venus Snap: Det er ikke så lenge siden vi snakket litt om denne herlige lille saken her, og den fortjener en plass på pallen sammen med de tre andre. Den er omtrent helt lik som Venus Embrace Sensitive, bare enklere å ta med seg rundt.. Dette gjør den ypperlig til spontan barbering av både legger og underliv, når du plutselig skulle få behov for å fjerne litt hår, uten å måtte stikke av med en høvel som ikke tilhører deg, hehe. 

Når vi først er inne på Venus Snap.. Herregud så mange fantastiske og kleine historier dere delte med meg i dette innlegget!! Halleluuuja, sier jeg bare, for det der sjukt gøy å lese. Det er godt å vite at det ikke bare er jeg som har hatt panikk-øyeblikk på et fremmed bad, med en fremmed høvel i hånden, og en av de beste historiene må være den som kom fra Helene.. Bare les her, folkens:

«Hahaha, jeg har en ganske morsom historie.

Det var lørdag ettermiddag, og jeg skulle ut med jentegjengen den kvelden. Jeg hadde planer om å vokse med nedentil et par dager senere, og hadde derfor ikke barbert meg der på kanskje, ja… 10 dager? Flott og hårete, med andre ord! Også tenkte jeg at, «jaja, jeg får meg jo sikkert ikke no uansett». Hehe.

8 timer senere: jeg er i en taxi på vei hjem til en gutt. Og jeg tenkte «faen faen faen, det første jeg må gjøre når jeg kommer dit er å shave». Det viste seg å være et ganske stort nach i leiligheten hans, så jeg kunne lett snike meg inn på badet. Jeg tok tak i den første og beste høvelen jeg fant, sklæsja på litt skum, tok den ene foten på dolokket og sprika så det holdt, og satt i gang! Dette gikk jo så det suste.. Men, så. Skrekken sjæl. Jeg hører noen tar i døren, og til min store skrekk, gru, ydmykelse, forfjamselse og alt på en gang, hadde jeg GLEMT Å LØSE DØRA!!! Så jadda, i døra sto plutselig roomien til han jeg dro hjem med. Og der står jeg da: skrævende på gulvet, med barberskum på musa og muligens hans høvel i hånda. Fy faen.

Så jadda! Det endte opp med at jeg snek meg ut, og kom meg til hælvette vekk derifra. Også måtte jeg utsette voksetimen min….. Great!

Hahaha, så jeg hadde satt stooor pris på denne geniale lille Venus snap! 🙂 klem«
 

Helene, seff skal du få en Venus Snap. Grattis til deg og til de andre vinnerne som også stakk av med hver sin Snap – Donna Timida, Martine, Andrea, og Elin Marie ♥

Nyt kvelden, fininger. Nå skal jeg på date med Morten – min aller beste kompis! 

SMASK

Annonse