Annonse

DENNE JULEGAVEN SLÅR ALDRI FEIL

Reklame: fotoknudsen

Tradisjon tro, deler jeg mitt aller beste julegavetips med dere fra fotoknudsen! De fineste og mest personlige gavene lager man selv i form av en kalender, fotobok, veggdekor eller kopp, og en slik gave vil garantert ikke slå feil. For det er nemlig noe skikkelig koselig over en gave som giveren har brukt litt tid på… En gave med mening, personlighet og kjærlighet… Kanskje har hen funnet frem gamle bilder fra den første venneturen, som deretter har blitt plassert i en fotobok? Eller kanskje en liten bildekollasj har funnet veien til din nye favoritt kaffekopp, som garantert vil sørge for en god start på dagen? Jeg elsker det!

For ikke å snakke om alle besteforeldre der ute som vil falle pladask for en kalender, som inneholder blinkskudd fra et helt år med familiehygge, koselige minner og festlige opplevelser! Det er søren meg den fineste gaven man kan gi til besteforeldre som har alt…

En kalender kan også være en skikkelig fin gave til samboer, hvor man hver måned velger et passende bilde som skal representere et sted dere skal reise til, en aktivitet dere skal gjøre, eller en følelse dere skal jakte på… En slik kalender laget jeg u fjor til Dennis, og det ble stor suksess!

Fotobøkene er min soleklare favoritt… Både som gave til noen jeg er glad i, men også som gave til meg selv. Jeg elsker å bevare minnene mine på denne måten – i en lekker fotobok, i stedet for at bildene blir gjemt og glemt på en minnebrikke eller på kamerarullen i telefonen!

Jeg har sagt det før, men sier det igjen… Fotobøker er også gull å ha fremme når man får gjester på besøk! Det er stas å bla i, og stas å vise frem. Og bildene skaper definitivt en god samtale dere imellom!

Fotobøker lages på 1-2-3 i appen eller via nettleser, og ved å benytte dere at rabattkoden JULKRISTIN får dere 40% rabatt på kort og kalender, 30% rabatt på fotobok og veggdekor, samt 25% rabatt på kopp! Hvor stas er ikke det? Klikk HER for å bestille!

En gledelig jul på forskudd ønskes dere alle fra julenissen ♥

Annonse