Annonse

DENNE UKEN BLIR DET DRAMA!

Mandag, mandag, maaandaaaag. Helgen har gått altfor fort som vanlig, og i dag våknet vi opp til enda mer snø i hovedstaden. I know… Det er irriterende når jeg klager på været, så jeg skal unngå å uttrykke min misnøye atter en gang, haha.

Mandag betyr ny uke, og en ny uke betyr en ny uke på Camp Kulinaris. Jeg kan garantere mye kaos og drama denne uken, så det er bare til å benke seg foran TV’n klokken 19.30, og tune inn på TV3. Valget av denne ukens restaurantsjef vil nok også overraske dere, og jeg har en følelse av at dere kommer til å finne mye underholdning (og litt stress) i denne ukens episoder, haha.

Hva synes dere om serien så langt? You like? Jeg synes konseptet er så rått, og koser meg glugg ihjel med hver eneste episode. Jeg vet at flere av dere etterlyser et blogginnlegg hvor jeg snakker litt om hvordan det var å være en del av denne innspillingen, og det skal dere få i løpet av uken. Kanskje en oppsummering av uken som har gått på campen hver fredag. f.eks?

Nå skal jeg ut i det digge været – jeg har et spennende møte med Cappelen Damm om en liten time, så da gjelder det å få på seg fillene, og komme seg ut av døren.

Ha en deilig dag så lenge, så sees vi om litt!

Annonse