Annonse

DENNE UKENS…

God kveld i stuggu!

Ingen ny uke uten en real oppsummering av uken vi akkurat har lagt bak oss, eller hva? 

Dette var ukens soleklare høydepunkt… 

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i pysjen på kjøkkenet, og koser meg med gløgg, levende lys, julemusikk og dere, etter en hektisk ettermiddag og kveld. Det er så koselig å sitte her ved vinduet og titte ut på julelysene i hekken – både her hos oss, men også hos naboene.. Alle har pyntet så fint til jul, og alt jeg mangler nå er et snødekket landskap for å få den optimale julefølelsen. Noen minusgrader hadde også gjort susen!

HØYDEPUNKT:

At ukens høydepunkt var jentenes julebord, kommer kanskje ikke som noe sjokk, haha. Vi koste oss så til de grader, og jeg sitter fortsatt her og smiler av tanken på en fantastisk og minnerik kveld. Nedtellingen til jentenes julebord 2016 er allerede i gang, for å si det sånn, og jeg kjenner at jeg gleder meg noe så inn i granskauen til neste jentefest. 

MEST LESTE INNLEGG: 

Er innlegget med Justin Bieber billettene, hahahah! Jeg dævver av hele opplegget, og at noen plutselig skulle tro at Dennis og jeg hadde gratis tickets, basert på en bildekommentar Dennis delte på Facebook, er fortsatt et eneste stort mysterium. Les den elleville historien HER


//Foto: Tor Gunnar Berland – Berlandfoto.no

LÆTTIS:

Alt dette med JB var så sjukt lættis.. Jeg kommer aldri til å glemme lunsjen Dennis og jeg hadde, da han ble nedringt av smårips som var keen på gratisbilletter til Justin Bieber i Telenor Arena. Hva i alle dager skjedde her, liksom!?!?

INSTAGRAM:

Fy flate! @kaylahadlington må være tidenes mest funky kvinnfolk, og jeg DIGGER det. Makan så weird hun er, egentlig.. Weird og helt forbanna RÅ. Hun lever i et slags rosa og lilla univers, og disse fargene preger hele den herlige instagramkontoen hennes. Dette her er helt i min gate!

WANTIE UNDER JULETREET:

I år ønsker jeg meg langrennski, haha.

Langrennski og jeg er egentlig en latterlig dårlig kombo, men jeg elsket jo langrenn i barndommen, og har en liten drøm om å finne tilbake gnisten. Ingenting er jo som en skitur i strålende sol med gode venner, så nå får vi se om det blir noe skihygge på meg fremover, lol. Jeg ser jo også for meg at langrennski kan bidra til god søndagsunderholding på YouTube.. Her snakker vi definitivt «Kristin gjør ting hun ikke kan«..

LÅT:

Åh! Jeg har delt denne her et par ganger nå, men deler den igjen siden jeg aldri går lei. Denne nydelige julesangen gir meg en utrolig deilig følelse i hele kroppen.. Jeg tenker, minnes, blir litt rørt, og i tillegg lykkelig over at jeg har så mange fantastiske mennekser i livet mitt.. 

I tillegg er scenen i Sex and the City hvor denne sangen spilles, en av de aller fineste scenene i hele serien.. Love it!

CRAVING:

Noe av det beste med julen er alle julekakene, og de mest yummy kakene er definitivt krumkaker. Jeg har knasket på disse kakene gjennom hele desember, og får rett og lett ikke nok, haha. Krumkaker er LIVET! 


//Foto: Bakemagi.no

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg i vidunderlige Bergen med min vidunderlige mann og hund, og ut i fra bildene var det tydeligvis en hvit jul i Bergen i fjor. Når man er her i julen, er det selvsagt obligatorisk å ta turen innom Pepperkakebyen, og det er ingen tvil om at jeg må innom her neste jul. Alt man skulle gjort i løpet av førjulstiden, ass.. Det går aldri som planlagt, og julen kommer alltid like overraskende fort. Jeg begriper det bare ikke, haha. 

Nå hopper jeg til køys..  Jeg må grytidlig opp i morgen for å få gang på julehandelen som jeg enda ikke har begynt på, sånn at jeg forhåpentligvis kan få en relativt avslappende og stressfri lille julaften. 

Hva håper dere ligger under juletreet i år, fininger? 

SMASK 

Annonse