Annonse

DENNE UKENS…

Hei igjen, fininger ♥

Enda en uke går snart mot slutten, og det er bare én uke igjen av 2015. Er det ikke helt sjukt? 

Det er på tide å oppsummere uken som gikk…

 

WANDERLUST:

Det er litt funny, for hvert eneste år etter julaften er vel overstått, begynner jeg å få så innmari lyst til å komme meg ut på nye eventyr. Mellom jul og nyttår begynner det å krible i reisefoten, og lysten på varme strøk, palmer og strender melder sin ankomst. 

Denne gangen er det Aruba som står øverst på ønskelisten, og etter et kjapt Google-søk, er det ingen tvil om at dette virker som en himmelsk destinasjon. Noen som har vært på Aruba tidligere? 


//Bilder: Tumblr

LÅT:

Our Youth i kombinasjon med lukkede øyne, får meg til å lengte etter sommer og road trips, paraplydrinker, bare legger, hyggelig samvær, parkliv, grillmat, solnedgang, tørr asfalt, lange strender og ferie. Jeg vil reise langt vekk, og lage en stemningsvideo til akkurat denne sangen, åh!

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i sengen her på hotellet, og venter på en pizza fra Dolly. Dennis er på julebord med gutta boys i kveld, så denne søndagen skal jeg tilbringe foran TV’n, mens jeg koser meg med junk. Jeg vurderer også å fylle opp badekaret, og bli liggende i en hel time for max avslapping. 

INSTAGRAM:

@lepostcard er kontoen du bør følge om du kjenner at reisefeberen begynner å snike seg innpå. Her blir man nemlig servert en haug av herlige bilder, tatt av mange ulike jet settere på sine mange turer verden over, og siden jeg har veldig lyst til å komme meg ut på tur til varmere strøk, er denne kontoen midt i blinken. Take me awaaaaaayyyy!

HØYDEPUNKT:

Hele uken har vært et eneste stort høydepunkt, men julaften trekker nok det lengste strået. Godis og god mat fra morgen til kveld, sammen med aller nærmeste familie slår jo aldri feil, og jeg smiler når jeg tenker på hvor fine dager jeg hadde sammen med mamma, Jon og Fokus. Denne julen har virkelig vært helt vidunderlig!

MEST LESTE INNLEGG:

Er det klissete innlegget jeg skrev i går, hvor jeg snakker åpent om mine følelser for Dennis, og hvordan vi har det sammen. Jeg elsker oss, og kan med hånden på hjerte si at jeg har funnet mannen i mitt liv – herregud så deilig!

Det som også er ganske deilig, er at det er så mange av dere som liker sånt kliss som dette innimellom, og at det er så mange som heier på oss. Det gjør meg sååå lykkelig!

CRAVING:

Okei…

Jeg får vann i munnen av å tenke på Chili Cheese Bites fra Burger King, og har sånne sjuke cravings på det her, at jeg vurderer å kjøpe en 100 pk. av dem som jeg kan legge i frysen, slik at jeg kan spise Chili Cheese Bites hver dag de neste ukene, haha. Helt til jeg sprekker, faktisk! Dette må være noe av det mest grisete deilige som finnes, eller hva?

YUMMY!

HAPPINESS IS…:

The Happy Page er virkelig stappfull av happiness, og hvert eneste bilde på denne siden får meg alltid til å smile!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg i Stavanger slik som nå, og denne dagen var både kald og solfylt. Dennis og jeg tuslet rundt i solen, før vi senere på kvelden dro på en real kinodate. Kanskje vi skal ta oss en tur på kino i morgen kveld? Det er jo faktisk et år siden vi var på kino sammen sist, haha… Hjelpes som tiden flyr! Hvor ble 2015 av, sier jeg bare…

Nå blir det litt me time her på hotellet, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig søndagskveld ♥

Aldri glem at jeg er veldig glad i dere! 

Annonse