Annonse

DENNE UKENS…

 

Happy Sunday, darlings ♥

Nyter dere ukens siste dag?

Nå skal jeg snart gå i gang med middagen her i heimen, men først er det vel på tide med en real oppsummering av uken som snart er over! Dette var ukens ditt og datt…

CRAVING:

Yum, yum, yuuuum!

Det er få ting som slår rosa smurf, og jeg har mistet tellingen over hvor mange pakker jeg har trøkket i trynet siden jeg kom hjem. Jeg sitter faktisk i skrivende stund og smatter på en haug av disse fruktputene, som alltid setter seg fast i tennene. Akkurat det er litt irriterende, men smaken veier opp, haha. 

LÅT:

Den gode gamle «Two Wrongs» er en av mine soleklare Wyclef-favoritter, og låten går på repeat når jeg er ute og tusler rundt… 

FAVORITTPRODUKT:

Det er tre parfymer som deler førsteplassen på min toppliste, nemlig Clean – Warm Cotton, Molecule, og Elie Saab Le Parfum. Sistnevnte parfyme er helt nydelig… Passe søt men samtidig frisk. Love it!

HAPPINESS IS…:INSTAGRAM:

@liccalika har en skjønn profil, men en haug av herlige bilder hvor pastell dominerer. Paris er i fokus, og bildene får meg til å drømme meg bort til nettopp Paris, som er denne ukens wanderlust…

WANDERLUST:

Som nevnt over, drømmer jeg i dag om vakre Paris…

Det er noe helt magisk over denne byen, spesielt om solen både skinner og samtidig varmer. Jeg har enda ikke opplevd Paris på en varm vårdag, og kunne virkelig tenke meg å reise hit med den fine mannen min, når våren melder sin ankomst. 

TUR:

En spesiell tur sådan… 

Å reise til Lesvos er noe av det beste og samtidig verste jeg noen sinne har gjort, og jeg sitter igjen med så vanvittige mange inntrykk, meninger og minner jeg ikke ville vært foruten. Jeg er mer opplyst og kunnskapsrik enn noen gang tidligere, og det føles så innmari bra å ha brukt min stemme til noe virkelig viktig. Det er ikke siste gang jeg legger ut på en tur som frivillig, og nå gjelder det å finne ut hvor behovet er størst, slik at jeg kan planlegge neste reise. 

SERIE:

Vi har begynt på ny serie etter at vi gjorde oss ferdig med Broen, og nå er det Dexter som gjelder her i heimen. Det er jo litt sprøtt at vi ikke har sett den tidligere, men da har vi jo altså noe å glede oss over nå.

Denne serien er helt rå, og det villeste er jo at man faktisk heier på en massemorder, haha. Måtte han aldri bli buret inne…

E17TVa - For Dawidziak - DEXTER, the critically acclaimed drama series about a serial killer, which recently completed its second season on premium cable network SHOWTIME, makes an unprecedented appearance on network television when it premieres Sunday, Feb. 17 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured Michael C. Hall stars as a Miami blood-spatter analyst and serial killer on DEXTER. Photo: Christian Weber/Showtime. Maximum width 60 picas at 200 dpi. 2/12/08

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg delte mine første tanker etter min ankomst på Lesvos. Jeg måtte i tillegg forklare enda en gang at jeg ikke la ut på denne turen pga. PR, og det er deilig å vite at dette innlegget nådde ut til så mange. Ikke pokker om folk skal gå rundt å tro at jeg la ut på denne reisen for å fremme meg sjæl på bekostning av andres tragedier! Et slikt hjerteløst menneske er jeg ikke!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Valentine’s day i fjor, var like lite romantic som i år, og som året før der, haha. De fleste av dere vet nok at jeg ikke er særlig begeistret for denne dagen, og den blir rett og slett forbigått i stillhet. Her snakker vi verken roser eller gaver, eller noe som helst av romantisk karakter, haha. 

Hvordan er det med dere? Noen som er begeistret for valentine’s?


Sees i morgen, fininger ♥

Husk at det publiseres en ny YouTube-episode på kanalen vår HER, om ikke så veldig lenge… BOOOM!

Annonse