Annonse

DENNE UKENS…

Hallaisen, lovelies ♥

Har dere en fin-fin søndag?

Vi er på vei ut døren for å hente en saftig søndagspizza, men før vi setter oss i bilen, er det på tide å dele noen høydepunkter fra uken som snart er over…

CRAVING:

Norske, friske, og søte jordbær… Nam! Dette har jeg hatt sjuke cravings på hele uken!

GLADMELDING:

Nå har jeg omsider fylt opp butikken min med råkule styles, og disse produktene vet jeg at dere har ventet på. Kvalitetene er om mulig enda bedre enn tidligere, størrelsene er spot on, og fasongene på de ulike stylesene er perfeksjon. Jeg har virkelig jobbet iherdig for å lage en sprudlende kolleksjon denne gangen, med innslag av fantastisk basic, og jeg tør banne på at dere kommer til å bli fornøyd!

LÅT:

Haha, jeg føler meg som en liten fjortis når jeg hører på musikk som dette, og Suite 16 får meg til å lengte tilbake til tenårene. Who I Wanna Be er en superfin låt, men «Rykkinnfella Remixen» gir den et ekstra løft, om man kan si det sånn. Denne går på repeat om dagen!

KJIPING:

Da jeg var på date med Stine på fredag, brakk jeg av en del av tannen. En bit av en tann jeg allerede har rotfylt, og nå er det bare et slags krater på den ene siden av tannen, som føles veldig ubehagelig. Dette betyr at jeg må til tannlegen så fort som mulig, og er det noe jeg ikke liker, så er det nettopp disse turene. Jeg gruer meg noe så vanvittig – både til å ligge der og bli tuklet med i munnen, men også til å skulle dra kortet etterpå. Finnes det noe mer irriterende å bruke penger på, enn en tur til tannlegen?

WANDERLUST:

Okei… Dennis og jeg har et seriøst problem, for vi savner Las Vegas så mye hver eneste dag, at vi faktisk blir litt trist, haha. Det er ikke første gangen jeg inkluderer Vegas i disse ukesoppsummeringene mine, men denne gangen ønsker jeg å legge vekt på det fantastiske Neon Museumet, som vi enda ikke har besøkt. At vi ikke har vært der tidligere er jo helt på trynet, for ut i fra bildene å dømme, er dette et helt rått sted som blir like kult å oppleve, som det blir å fotografere! Museumet huser en haug av ikoniske Las Vegas signs, og er definitivt et sted vi skal innom på vår neste tur til Sin City.

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor dere blir enda bedre kjent med meg! Tidligere i uken delte jeg altså litt juicy stuff med dere, som dere kanskje ikke visste fra før, og slike innlegg faller visst i god smak hos. GØY!

INSTAGRAM:

@joehida leverer varene! Dette her blir jeg inspirert av ♥

BURSDAGSBARN: 

I dag har selveste Kong Harald bursdag, og siden han tross alt er Konge, og siden han er såpass festlig, herlig og jovial, så blir det liksom så feil å ikke gratulere han her på bloggen. Gratulerer med dagen, Harald. Du er den tøffeste jeg vet om!


//Foto: Dagbladet

NEW IN:

Det er lenge siden jeg faktisk har unnet meg noe nytt til garderoben, og for noen uker siden klarte jeg omsider å spore opp de råkule hælene, som jeg la ut som «wantie» i en ukesoppdatering. Det dukket opp litt flere ting enn disse skoene i denne nettbutikken, og jeg ble litt revet med et lite øyeblikk. Da jeg i tillegg så at de hadde unicorn-kostyme til hunder gikk jeg fullstendig amok, men jeg tror nok at jeg ble litt mer begeistrett enn Fokus, haha.

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Skinte solen, og jeg hadde gleden av å vise dere min dag – time for time. Jeg ser at jeg var iført strikkegenser og caps… Vil det si at det var litt vårsteming på denne tiden i fjor? SOM jeg lengter etter våren…


PLANER FOR NESTE UKE:

I morgen skal jeg være med i Wenches kjøkken på God Morgen Norge, så det kan jo ikke bli annet enn helt hysterisk funny. Dette gleder jeg meg veldig mye til, så tune inn på God Morgen Norge i morgen tidlig, for å se meg bidra på kjøkkenet, og for å høre meg skravle om «Bloggerne», samt min tur til Lesvos.

Nyt kvelden og det siste som er igjen av helgen, så sees vi snart ♥

LOVE YA’LL!

Annonse