Annonse

DENNE UKENS…

God morgen, fininger ♥

Litt sent for «god morgen», kanskje, men så har vi jo faktisk stilt klokken en time frem. Tenk det, nå er det sommertid! Føles det ikke helt fantastisk?

Dette var ukens ditt og datt…

CRAVING:

Nå craver jeg veganske retter, og jeg gleder meg så vanvittig til å få kunnskap om et vegansk kosthold. Dennis og jeg skal på vegansk matkurs om halvannen uke, og jeg skal gjøre det jeg kan for å tilegne meg viktig kunnskap, og ikke minst til å dele tips, triks og info med dere.

Det er mange som tror at man må gi avkall på en haug av matvarer, og at et vegansk kosthold er kjedelig og næringsfattig. Ut i fra det jeg har lest meg opp på de siste dagene, kunne ikke denne påstanden vært mer feil. Man kan nemlig finne en haug av veganske alternativer, som bl.a vegansk melk, vegansk ost og vegansk bacon. Dette blir en helt ny verden, og jjeg kan nesten ikke vente!

b2fcdf2bf0356b9d_IMG_59011-1024x802.xxxlarge

INSTAGRAM:

Halleluja!

Dama bak @splendid_rags er sprudlende, fargerik og girly. Jeg elsker hvordan hun alltid bruker freshe og sterke farger i sine outfits, og bildene generelt. Denne kontoen gjør meg rett og slett glad!

PicMonkey Collage

MEST LESTE INNLEGG:

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at denne ukens mest leste innlegg er «Den grusomme sannheten«. Innlegget skapte både reaksjoner og engasjement, og det er fantastisk å se at mange fikk øynene opp for hvordan kjøttindustrien påvirker miljøet vårt.

Jeg vet at dette blir en grisetøff kamp, men jeg er så KLAR for å kjempe med nebb og klør for å få nordmenn til å kaste et blikk utover en grusom industri. Det er vanskelig å innse at kjøtt, egg- og melkeindustrien ikke er slik man har blitt fortalt siden barndommen, og jeg håper at dem som er mest skeptisk, faktisk tar seg tid til å se de ulike dokumentarene jeg har linket til – både amerikanske og norske!

Mange mener at norsk landbruk ikke kan sammenlignes med USA, og at dyrene har det helt fantastisk her til lands. Jeg anbefaler alle å sjekke ut «Smaken av hund», som tar for seg den brutale sannheten om norsk landbruk og matproduksjon. Inneholder sterke scener og kvalmende nasjonalromantikk.

kylling

Foto: HER

HAPPINESS IS…:

12698184_414507295412873_1812275720969843768_o

LÅT:

Absolutt alt er riktig med denne låten! «Stressed Out» av Twenty One Pilots, er en av mine soleklare favoritter om dagen.

FILM:

På fredag koste vi oss med film, og valget falt på «Kiss The Girls» med Morgan Freeman og Ashley Judd i hovedrollen. Om dere er på jakt etter en god, gammel og spennende thriller, kan dette være filmen for deg.

still-of-morgan-freeman-in-kiss-the-girls-(1997)-large-picture

WANDERLUST:

Nok en gang blir jeg helt nødt til å inkludere Route 66 i ukesoppsummeringen… Kanskje ikke så rart siden vi faktisk har bestemt oss for å dra!?

Noen andre som er keen på en amazing road trip, eller? Dere kan nemlig vinne en drømme-road trip for to personer HER.

PicMonkey Collage2

 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Rakk jeg akkurat å dele noen fredagstanker samt et par stemningsbilder, før jeg måtte løpe ut døren. Jeg var forsinket til en avtale… Som vanlig!

571707-9-1427445020175

Nå skal vi gå i gang med innspilling av en ny YouTube-Søndag, så da sees vi igjen om ikke så lenge.

Nyt søndagen, vakre venner ♥

Annonse