Annonse

DENNE UKENS…

God morgen, fininger ♥

Gårsdagen var magisk… Herregud så gøy vi hadde det, noe som merkes godt i dag. Jeg er helt gåen, skal jeg være ærlig, og kjenner at det ble en drink eller to for mye.

Om ikke så altfor lenge skal jeg ta turen ut til mamsen, men før den tid er det på tide å oppsummere uken som gikk…

INSTAGRAM:

Dama bak @flat15 er interiørstylist og livsstilblogger, og hele profilen hennes er så himla frisk og inspirerene. Virkelig en one-to-follow om du liker interiør og pene ting.

PicMonkey Collage

LÅT:

«Just Friends» er en superdeilig, chill og funky låt som passer perfekt på en slapp søndag…

MEST LESTE INNLEGG: 

Er innlegget hvor jeg delte vårt første veganske måltid her på bloggen. Det er tydelig at mange av dere synes denne helomvendingen er spennende, noe som er veldig kjekt!

IMG_4441

NEDTUR:

Denne konkursbegjæringen var definitivt ukens store nedtur, som gjorde meg både fortvilet og stresset. Dette var tidenes slag i tryne, og en solid wake up call – fra nå av må jeg innse at jeg ikke kan klare alt alene, og at jeg er nødt til å bli flinkere til å prioritere.

 

HAPPINESS IS…:

12890906_429459983917604_6125905598261299816_o

WANDERLUST:

Akkurat nå lengter jeg etter sommer og Rosendal… Dette er et av de vakreste stedene i verden, og som dere vet, en av mine soleklare favorittdestinasjoner. Jeg vil tusle rundt i Baroniet, og drikke iskald rosé i drivhuset.

PicMonkey Collage

WANTIE:

Nå har jo jeg fått en ny interesse for matlaging, og det hadde nok kanskje vært enda enklere å lage spennende mat, om jeg hadde hatt en solid kjøkkenmaskin. Kitchenaid er jeg nok ikke alene om å ha lyst på, men vi snakker ikke hvilken som helst fargekombo. Denne i leopard MÅ jeg bare ha… Hvor awesome er ikke denne, hæ?

Skjermbilde 2016-04-03 kl. 13.03.31

CRAVING:

Nam!

Jeg har sjuke cravings på Veganmisjonens grove grønnsakssnurrer, som jeg skal prøve å lage i morgen. Juuubiiii!Untitled

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Våknet jeg opp like hungover som nå, men på et hotellrom i Stavanger. Dennis og jeg hadde vært ute på vift, og nå fikk jeg faktisk skikkelig lyst til å dra tilbake til denne fine byen. Det er lenge siden sist vi var i Stavanger, og jeg håper vi får tid til å ta en tur i nærmeste fremtid…

571707-10-1428055463765

Nå må jeg ta en liten pust i bakken her, og få i meg en god frokost.

Sees senere ♥

Annonse