Annonse

DENNE UKENS…

Hei igjen, herligheter ♥

Nå har Bettyen dratt hjemover, og jeg har parkert den slappe stumpen min i sofaen. Noe indisk takeaway blir snart levert på døren, og når maten står på bordet, legges datan bort til fordel for serier på TV. Søndagen blir dermed komplett, og før jeg virkelig inntar lazy mode, er det på tide å oppsummere denne deilige uken som nærmer seg slutten..

CRAVING:

Det er tre ting som står veldig høyt oppe på listen over det jeg liker aller best, og det er kjeks, deilige oster, og spekemat- og pølse. Den kombinasjonen gjør meg rett og slett lykkelig, og gleden var derfor stor da behoved ble dekket litt tidligere i dag. Jeg har nemlig cravet denne yummy foreningen i en hel uke nå, så dette var virkelig godt!

WANDERLUST:

Jeg har et helt spesielt forhold til Stavanger, og jeg har lenge hatt lyst til å reise tilbake til denne deilige plassen. Vi koser oss alltid på Dennis’ hjemmebane, og nyter hvert sekund vi tilbringer sammen her. Vi blir liksom litt ekstra flinke til å komme oss ut på date når vi er her, og derfor gleder jeg meg litt ekstra mye over at vi har bestemt oss for en Stavanger-tur neste helg. HURRA!

MEST LESTE INNLEGG: 

Denne ukens mest leste innlegge er dette, hvor jeg deler noen punkter på listen over ting jeg ikke kan forstå. Det er tydelig at vi er flere som funderer over det samme, og det er rett og slett deilig å vite. At vi lever i en merkelig verden er det virkelig ingen tvil om, haha!

HØYDEPUNKT:

Det kommer nok ikke som et sjokk at denne ukens soleklare høydepunkt var at Bettyen kom til Oslo. I tillegg var det et eneste stort høydepunkt i seg selv med to netter på vidunderlige The Thief, og denne helgen kunne ikke vært mer fantastisk.. Åh.. Jeg sitter igjen med mange fine minner, kombinert med hjertesorg, haha.. Jeg savner Bettyen max!

INSTAGRAM:

Jeg digger rosa like mye som @ihavethisthingwithpink, og hele profilen hennes er et eneste herlig rosa univers, haha. Gotta love it!

LÅT:

Det var en av dere fine lesere som tipset meg om den nye låten til Justin Bieber – Sorry, og det var vel mest på grunn av fargene, haha. Jeg har sett videoen mange ganger nå, og digger både damene, fargene, stylingen, dansingen og låten.. Jeg kan ikke skryte på meg å være noe JB-fan, men jeg må si at han vokser på meg, alstå.. Denne sangen liker jeg!!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var vi i USA, og kjørte i flere timer for å komme oss til spektakulære Salvation Mountain. Her hadde vi fotoshoot for StyleConnection, mens vi ble blown away av dette fargerike området midt inni ørkenen. Har dere sett noe så magisk??

Nå kom maten, så da er et bare til å kaste seg over matfatet, mmmmmmm!

Har dere en bra søndag? 

Kjærleik ♥

Annonse