Annonse

DENNE UKENS…

God morgen fra Gardermoen, skjønne venner.

Fy fader… Dette her er altfor tidlig! Jeg har allerede sittet her en stund, og klokken er ikke 07.00 en gang… Og så på en søndag da!?? Takk gud for kaffe, sier jeg bare!

Er dere klare for et aldri så lite ukessammendrag?

UKENS CRAVING:

Denne uken har jeg hatt sjuke cravings på pasta med pesto, og heldigvis har jeg funnet en oppskrift på pesto som er superdigg, selv om den ikke inneholder parmesan. Denne skal jeg dele med dere senere i uken.

tumblr_no56r79CsZ1qh4p4io1_1280

UKENS WANDERLUST:

Tenk at Antelope Canyon faktisk er et sted man kan besøke… Det ser liksom for sjukt ut til å være sant.. Nesten litt uekte, på en måte. Dette stedet MÅ oppleves, og det er ikke mer enn en måned til vi befinner oss akkurat her. Damn!

antelope-canyon-kevin-mcneal

antelope-canyon-arizona-hd-wallpaper

Antelope-Canyon

UKENS LESER:

Siden det er så mange av dere som er så trofaste og skjønne, tenkte jeg å hver uke kåre en ukens leser i tillegg til månedens leser. Bare sånn for å gi litt cred til dem som kommenterer hver eneste dag ♥

Denne ukens leser er fantastiske Daniel Miller! Du rocker, babe! Helt herlig å lese kommentarene dine i hvert eneste innlegg.

UKENS INNKJØP:

Haha, jeg måtte bare!

Nå har jeg altså klart å grine meg til et Olympus Pen kamera, som jeg har sett på mer eller mindre ALLE blogger, det siste året. Jeg har nesten blitt irritert over alle de positive ordene om dette kameraet, og siden jeg ikke stoler på en eneste blogganbefaling bortsett fra mine egne (LOL), ble jeg altså helt nødt til å teste det selv, for å se om det faktisk er så bra som alle sier, hehe. Jeg er foreløpig langt fra overbevist, så vi får se hva jeg mener, etter at jeg har blitt litt bedre kjent med denne lille saken her.

IMG_0026

UKENS LESERSPØRSMÅL:

Denne uken fikk jeg servert et dilemma i kommentarfletet, haha!

Bli vekket av en icebucket helt over seg fire tilfeldige dager i uka, eller begynne hver mandag med å se Istid 3 på dansk? 

Åhåj… Jeg ville uten tvil valgt å starte hver mandag med å se Istid 3 på dansk. Jeg hadde nok blitt helt gal av denne filmen, men fytti grisen så forferdelig å bli vekket av en isbøtte så mange som fire ganger i uken! Jeg får helt vondt av tanken, haha.

UKENS INSTAGRAM:

@sophlog har fått plass i ukesoppdateringer tidligere, men denne damen slutter ikke å inspirere med sine superhappy, sprudlende og fargerike bilder. Dette er virkelig en som er verdt å følge – feeden hennes får deg garantert til å trekke på smilebåndet.

PicMonkey Collage

TANKE:

Denne uken har jeg tenkt masse på om jeg egentlig ønsker dette her. Vil jeg egentlig legge ned så vanvittig mye tid i blogg? Vil jeg jobbe så enormt hardt for å få klesbutikken til å gå rundt, når det bare er en eneste stor utgift for meg? Vil jeg egentlig blogge?

Jeg blir flau over å si at jeg er en blogger, når jeg ser hvor svartmalt denne bransen har blitt, og jeg får mindre og mindre lyst til å være en del av denne forskrudde bransjen. Jeg skjønner så sjukt godt at samfunnet rynker på nesen når man sier at man blogger. Dessuten har folket har talt – det er galskapen som seirer. Det er det sjuke de fleste vil lese om… De falske idealene er det som interesserer mest, så hva pokker er det egentlig jeg holder på med? Noen ganger tenker jeg at jeg bare MÅ være en motpol i det uekte og det unaturlige, men hvis det ikke hjelper, hva er da vitsen?

LÅT:

Rihanna, ass! Herregud… Denne låten her ♥

MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg ber det norske folk om å la russen kose seg.

Nei, det er ikke ok å kaste stein i barnvogn. Nei, det er ikke ok å voldta eller å oppføre seg som en kødd, men så er det også veldig viktig å ikke skjære alle russ over én kam! At noen oppfører seg uakseptabelt, skal ikke gå utover dem som oppfører seg fint, og poenget var at vi i russetiden må takle litt mer støy enn vanlig.

MG_7613-copy

UKENS SERIE:

Er The Walking Dead… Denne serien er faktisk latterlig bra, og nå er vi akkurat ferdige med sesong 6! Vi sitter igjen med en så intent spenning i kroppen, så nå håper jeg sesong 7 ikke er så altfor langt unna.

Glenn-and-Nicholas-Are-Surrounded-By-Walkers-in-The-Walking-Dead-Season-6.

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Delte jeg min bucket list med dere, og det passer jo fint å dele den enda en gang, siden vi tross alt hadde Bucket List som tema i tordagens talkshow.

Det er noen punkter som nå kan strykes ut, men listen er fortsatt inspirerende og lang…

571707-12-1430553056161

1. Lære å spille et instrument, aller helst gitar eller piano.

2. Sende en flaskepost som inneholder et morsomt brev.

3. Dra på en Drive in movie.

4. Se nordlyset. Dette MÅ være en fantastisk opplevelse, spesielt om man befinner seg i vakre Lofoten.

5. Gifte meg med Dennis og oppleve drømmebryllupet. Måtte det ikke bli så innmari lenge til, haha.

6. Bli blodgiver. Pokker ta at jeg ikke takler å få stukket sprøyter inn i armene. One day.. One day!

7. Kjøpe egen leilighet. Jeg har vært leilighetseier tidligere, og det er på høy tid å legge leieperioden bak seg.

8. Bli programleder. Dette er en stor drøm, og jeg gir meg ikke før jeg kommer meg dit, haha.

9. Bygge StyleConnection opp til å bli en stor klesgigant. Jeg drømmer om ansatte, egne StyleConnection butikker, og store kolleksjoner.

10. Sette mine føtter i alle de ulike verdensdelene. Jeg mangler fire av dem for å komme i mål.

11. Arrangere et surpriseparty for en jeg er glad i.

12. Bli med på oktoberfesten i Tyskland. Som den afterski-elskeren jeg egentlig er, hadde oktoberfesten passet meg ypperlig.

13. Oppleve Tokoy. Nuff said!

14. Råkline utendørs mens regnet høljer ned – UTEN paraply, selvfølgelig.

15. Brenne bål på stranden med gode venner. Her bør en av oss spille gitar, hehe.

16. Kjøre Route 66!!!

17. Oppleve karnevalet i Rio De Janeiro.

18. Dra på en campingtur med jentegjengen.

19. Kaste en dartpil på et kart, og dra dit pilen lander.

20. Skrive en bok.

21. Oppleve en weekend med mannen i NYC, i en toppetasje med glassvegger og en utsikt utover denne vidunderlige byen.

22. Lære å danse jive, vals eller hvilken som helst annen pardans.

23. Ta en tur til Jamaica.

24. Kysse under en misteltein.

25. Se verdens syv underverker.

26. Kjøpe et ekte kunstverk laget av en ekte kunstner.

27. Arrangere et utdrikningslag for en venninne.

28. Kjøpe en liten hytte ved sjøen.

29. Lære å snakke fransk.

30. Dra på en roadtrip med jentene i USA. I en gammel VW van selvfølgelig.

 

Måtte dere få en vidunderlig søndag, skjønne venner. Jeg oppdaterer dere med det samme jeg har tid og wifi!

Annonse