Annonse

DENNE UKENS…

Tilbake i solfylte Oslo…

Herregud for noen kontraster! Her går mennesker bekymringsløst omkring, og koser seg med grillmat i lystig lag. For bare noen timer siden var jeg i Hellas hvor situasjonen er håpløs, og det føles bare så rart å være tilbake… Tilbake til livet, slik jeg er vant til. Jeg har virkelig trukket vinnerloddet – fy fader vi er heldige!

Jeg tenkte det var på tide med et ukessammendrag… Det hører jo søndagen til!

UKENS CRAVING:

Denne uken er det spesielt én ting jeg har spist en hel haug av – nemlig falaffel i pita. Falaffel laget av en i campen i Idomeni som prøver å få endene til å møtes, og dette er noe av det beste jeg har spist. Jeg craver en falaffel allerede, og savner den gode smaken samt den hyggelige mannen som lager dem.

IMG_0303

UKENS INSTAGRAM:

Det var en av dere snille lesere som tipset meg om @macbby11, og halleluja for en profil. Her snakker vi lekenhet og fargerik happiness all the way, og hele feeden gjør meg rett og slett glad… Glad og inspirert!

PicMonkey Collage

UKENS BESTE INNKJØP:

I Idomeni ble vi invitert inn til en jente som fikk dagene til å gå ved hjelp av å male og tegne. Her har hun malt Syria til venstre, med en syrisk flyktning til høyre. Dette kjøpte jeg for 50 euro for å hjelpe henne økonomisk, og dette må være noe av det mest betydningsfulle jeg har kjøpt.

IMG_0388

UKENS LÅT:

Det går ikke an å ikke like Kingston Town, og Alborosie er en av de soleklare favorittene. Reggae er den ultimate sjangeren når sommeren sniker seg innpå, og jeg sitter i skrivende stund å mekker tidenes reggae playlist, som skal spilles på full guffe på roadtrip om få uker!

UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg skal ikke legge skjul på at det var ufattelig godt å se den fine mannen min igjen, etter en uke uten kontakt… Jeg har følt at jeg har vært bortreist i to måneder, og den klemmen jeg fikk da jeg kom inn i gangen, var en av de beste jeg har fått. Herregud så glad jeg er for å ha verdens beste kjæreste!

UKENS NEDTUR:

Selvom det er godt å være hjemme, var det rett og slett grusomt å skulle reise fra Idomeni. Jeg var overhodet  ikke klar, og kunne ønske jeg kunne hjelpe så mange flere. Verden er så innmari urettferdig, og jeg forstår ikke at vi kan behandle mennesker på denne måten.

UKENS BILDE:

Et bilde sier mer enn tusen ord… Dette er rett og slett hjerteskjærende!

IMG_0396

UKENS FINESTE GAVE:

Dette nydelige armbåndet fikk jeg av en av de fantastiske menneskene vi møtte i Idomeni. Mens jeg delte ut armbånd som jeg hadde tatt med hjemmefra, fikk jeg et tilbake som vedkommende hadde laget selv. Jeg har fått en venn for livet, og håper så inderlig sterkt at denne personen kommer til å klare seg tross omstendighetene.

IMG_0468

UKENS WANDERLUST:

Det begynner å nærme seg tid for avreise til deilige USA, og turen strekker seg helt fra Chicago til San Francisco!

Jeg gleder meg max, og ser spesielt frem til å oppleve San Fran enda en gang. Da jeg var der for snart fire år siden, hadde vi bare 24 timer i denne fantastiske byen, og det skal bli så kjekt å oppleve mer av hva denne byen har å by på… Tips, anyone?

Untitled111

Hvordan har helgen vært?

Nyt kvelden, fininger… Jeg er så glad i dere!

Annonse