Annonse

DENNE UKENS…

Er det bare jeg som sitter med tidenes lørdagsfølelse? Da er det jo faktisk ganske så digg at det er røde dager helt frem til onsdag, hurra!

Det er på tide å oppsummere uken som nærmer seg slutten…

UKENS WANDERLUST:

OMG!!!

Om bare 4 dager setter vi kursen mot Chicago! Om bare FIRE dager går vi løs på vårt livs største eventyr – nemlig Route 66! Jeg håper dere gleder dere like mye til å bli med oss på tur, som jeg gleder meg til å oppdatere dere.

Dette blir helt forbanna magisk!

road

UKENS DIGGESTE SALAT:

Jeg får vann i munnen av å tenke på denne salaten her, for fy fader så godt! Vi har grillet mer eller mindre hver dag denne uken, og som tilbehør til grillmaten, blandet vi sammen stekte potetbåter, middelhavssalat fra Mills (finnes i alle dagligvarebutikker), en liten bunt med vårløk samt litt ekstra pepper og salt. Tenk at noe så kjapt og enkelt, kan smake sååå godt!? Mmmm!

IMG_0526

UKENS PROSJEKT:

Rot, rot og atter roooooot! You know me, ikke sant?

Siden vi snart skal ut på en laaang reise, er prosjektet denne uken å få orden i alle kriker og kroker. Leiligheten skal være så forbanna strøken når vi setter kursen mot flyplassen på torsdag, at det blir en fryd å komme hjem. I fjor gikk jo jeg ned med stress dagen før avreise, og det var rett og slett helt jævlig å forlate cribben sånn som den så ut på det tidspunktet. I år, derimot… I år snakker vi en helt annen situasjon, haha!

IMG_0837

UKENS MINNE:

På denne dagen for akkurat to år siden, inviterte jeg til StyleConnection launcparty. Når jeg ser tilbake på bildene blir jeg faktisk satt ut over at jeg faktisk klarte å fylle BLÅ her i Oslo til randen, av sprudlende og inspirerende mennesker. Tenk at alle disse fine folkene var her kun for å feire meg!? Jeg blir jo helt rørt, haha!

To år har gått – still going strong! Litt bumper i veien har det vært. Det har til tider vært utfordrende og vanskelig, og ikke minst svært kostbart. Jeg kan jo innrømme at jeg har verdens dyreste hobby, men livet som gründer skal jo ikke akkurat være lett i starten. Nå er det full fokus fremover, og jeg håper virkelig at jeg klarer å holde liv i min lille baby.

Jeg jobber forresten med å få nettbutikken mer synlig her på bloggen – det er det nemlig flere av dere som etterlyser, men i mellomtiden kan dere finne den på www.shop.styleconnection.no!

571707-12-1400258973811

571707-7-1400420978280

UKENS INSTAGRAM:

@cestmaria leverer en herlig og inspirerende feed, med bilder som bare oser happiness. Dette er dama å følge om du trenger litt inspo i hverdagen!

PicMonkey Collage

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg fortalte om min mest usikre periode i livet. Det er flere som kjenner seg igjen, og det er så godt å kunne si at det vil bli bedre med årene.

571707-7-1441825242933

UKENS NYE SMAK:

Jeg fylte nylig opp frysen med litt vegansk iskrem. Det er jo sommer og sol, og da er det helt riktig å kunne finne noen kalde godbiter i fryseboksen. Isen fra Go Coconuts ser jo for det første skikkelig fresh ut, og den friske smaken av ananas bringer smilet frem. Isen krever dog litt tilvenning, men jeg synes absolutt denne er et supert alternativ til is laget med kumelk.

IMG_5211

UKENS LENGSEL:

Jeg har lengtet etter 17.mai hele uken, og det er mest på grunn av den vakre bunaden min. Jeg ELSKER bunad. Det er det vakreste jeg eier, og så føler man seg så innmari flott iført nettopp dette staselige plagget. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å få på meg bunaden, som jeg var så heldig å arve etter mamma i fjor. Sognebunaden er virkelig den fineste bunaden som finnes!

571707-10-1431856189108

UKENS SERIE:

Hahahaha, det er få serier som er så komisk som Klovn. Jeg blir så forbanna flau når jeg sitter å ser på denne serien, men herregud så mye jeg ler. FOR en mann! FOR en gjeng… Helt krise, men hjelpes så fantastisk på samme tid. Gotta love it!

41066481-c512c24741e87d678afd5c144b9dbf09

Hva står på planen i dag, fininger?

Annonse