Annonse

DENNE UKENS…

Yay, endelig en ukesoppsummering på riktig dag!

UKENS BESTE INNKJØP:

Jeg blir altså bare så glad av det fargerike og herlige melamine-serviset fra Rice. Lekre pasteller og knæsj neon gjør det å dekke bordet til en enda hyggeligere opplevelse! I tillegg er det en fryd å åpne skapdørene, når det som gjemmer seg på innsiden er fargerik moro som dette.

IMG_0313

IMG_0301

IMG_0308

UKENS GLADE: 

Knallrosa blomster, 30 varmegrader, palmer og sjø. Ingen sommer uten SYDEN, og vi nyter hvert sekund her på «hytten» i Spania. I går møtte vi de fine vennene mine fra Bergen til lunsj, og det var rett og slett superhyggelig med en slik reunion som dette. Perfekt lørdag!

IMG_0352

IMG_0346

UKENS TEGNESERIE:

Åh! Tegnehanne har gjort det igjen – jeg ELSKER henne! Denne uken deler hun 5 tips til hvordan man kan leve av bloggen sin. Jeg dør!!

12571d8f-623d-43eb-b5e0-f4c12087f393

UKENS PROSJEKT:

Tidligere i uken møtte jeg Dajana til et realt sminketreff. Hun var keen på å lage sminkevideo, og jeg var den heldige som skulle sitte i stolen. Hun er jo så flink, og ekstra gøy er det å se meg med såpass mye sminke som det her, når jeg aldri bruker mer enn mascara og noe på leppene. Hjelpes for en forandring, haha. Gleder meg til å vise dere videoen når den er klar!

IMG_0254

IMG_0247

UKENS LÆTTIS/INSTAGRAM:

Altså… @joiknorge?? HALLELUJA jeg dør av latter. Dette er humor! Stor humor!

PicMonkey Image1

UKENS LÅT:

RUN-DMC vet hvordan man kjører det skikkelig opp, og «It’s tricky» garanterer fart på dansefoten.

UKENS CRAVING:

Sangriiiiaaaaaa… Jeg har egentlig alltid sangria-cravings, men spesielt i Spania. Det er jo her man får den beste sangriaen, og vi har allerede slurpet i oss noen deilige mengder så langt ut i oppholdet. Nam!

sangria

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Satt jeg på samme plassen som jeg gjør i skrivende stund, men med litt freshere og festligere negler enn nå, haha. Nail wraps gir det lille ekstra, så nå skal jeg ut og shoppe nail wraps til den store gullmedalje. Jeg burde jo faktisk begynne å selge dem i sjappen, enig?

571707-10-1438351152013

571707-10-1438351274147

Nå skal vi fikse oss litt, og gjøre oss klare til en liten middag her i Albir med Mamma og Jon. Max kos!

Har dere en fin søndag, søtiser? ♥

Annonse