Annonse

DENNE UKENS…

UKENS HØYDEPUNKT:

Hehe, det kommer vel ikke som et sjokk at ukens høydepunkt var festen på lørdag. Her får dere enda en smakebit, før jeg kliner til med enda en bildeoppdatering! Se på det her da… Så sprudlende, fargerikt, happy og deilig. Verdens beste lørdag ♥

Kristin 30år-10

Kristin 30år-3

Kristin 30år-7

Kristin 30år-8

UKENS BESTE INNKJØP:

Haha, jeg og mine rare innkjøp! Denne gangen ei litta taske til Macen, samt noen sprudlende og teite strykemerker/pins til denimjakken. Gøy!

Untitled-16

Untitled-17

UKENS INSTAGRAM:

Kimberly Genevieve leverer inspo på høyt plan, og hele profilen gir meg happy vibes. Dette er en typisk IG-konto som gjør meg glad! @kimgenevieve er virkelig en one-to-follow!

PicMonkey Image

UKENS CRAVING:

Det er få ting som slår vegetarsamosa! Den indiske lille herligheten samker altså bare så yummy, og nå skal jeg jaggu prøve å lage dem sjæl. Deler oppskrift om smaken blir like god som jeg håper på!

196d1.12104892-0743-veg_samosa_

UKENS YOUTUBE:

Vi har et heftig klein-date-bonanza på kanalen vår om dagen, og under her har vi gleden av å by på første av totalt 3 snutter som gjøres i samarbeid med FOX Norge. Date nummer to kan dere se HER, og det ble ikke annet enn en svært pinlig affære, haha.

UKENS WANDERLUST:

Hahahaha, nå ler jeg. Denne ukens wanderlust er nemlig en destinasjon jeg har inkludert i utallige ukessoppsummeringer. Noen som skjønner hvilken destinasjon jeg snakker om? Vi snakker selvsagt om Las Vegas – Dennis’ og mitt favorittsted! Where the magic happens, og hvor den fine mannen min gikk ned på kne. Norwegian begynner jo snart med direkterutene til Vegas fra Oslo, og det er jo noe vi to er meget begeistret over, haha. Lommeboken, derimot? Not so much!

IMG_0610

IMG_0558

IMG_0241

IMG_0240

IMG_0594

UKENS BLOMSTERBUKETT:

Blomster gjør meg glad, og bidrar faktisk til en enda mer happy hverdag. Jeg har lovet meg selv at det alltid skal være friske og vakre blomster i hus, og denne herligheten jeg fikk i gave av Stylista-gjengen, fresher opp cribben vår denne uken.

Untitled-18

UKENS LÅT:

Denne digge klassikeren går aldri av moten, og jeg kan høre den om og om igjen uten å bli lei!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Var innlegget hvor jeg dele mine 10 bud! Jeg håper disse kan være til både inspirasjon og ettertanke for alle dere vakre lesere ♥

571707-9-1428944320858

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

…Drømte jeg om Burano i Italia! En vakker og fargerik plass som jeg definitivt må reise til en eller annen gang i løpet av livet. Har noen av dere vært der?

571707-11-1440324770199

571707-11-1440324797992

571707-11-1440324806615

 

Nå blir det litt mer jobb før et par-tre episoder av Breaking Bad. Den serien der, ass… At jeg ikke har sett den før nå er jo helt ubegripelig – damn for en bra serie!!

Har dere det fint, vakre venner? ♥

Annonse