Annonse

DENNE UKENS…

Haff!

I dag er jeg mer redusert enn jeg har vært på lenge, og denne bakfulle søndagen går med til sofakos og Breaking Bad. Nå var det virkelig på tide å produsere et blogginnlegg, og jeg håper dere er klare for en real ukesoppsummering, juhu!

UKENS LESESTOFF:

Det begynner å bli noen uker siden Betty kjøpte livets første bryllupsmagasin til meg. Nå har jeg omsider fått litt tid til å bla meg gjennom denne herligheten, og kjenner at jeg begynner å glede meg skikkelig til å gå i gang med planleggingen. I løpet av de neste ukene skal vi sette en dato, og det er virkelig da moroen begynner, woop woop!

IMG_0480

IMG_0479

UKENS CRAVING:

Nam, nam! Veganmisjonens «Brokkolitopper og gulrotstrimler stekt i cashewsaus», ser altså bare så nydelig ut, at jeg får vann i munnen. Denne skal jeg lage til middag i morgen!

PicMonkey Image-2

UKENS LÆTTIS:

Hahahaha… Jeg dør! Ja, jeg har så teit humor, men dette er HUMOR!

IMG_0363-2UKENS DIGGESTE LUNSJ:

Tidligere i uken var jeg på date med selveste Kong Halvor – verdens mest funny type, og vi hygget i et par timer på Villa Paradisio på Frogner. Jeg bestilte «Primavera» uten ost, og halleluja for en yummy pizza – beste ever! På denne daten fikk vi lagt en slagplan for videre samarbeid, og sammen skal vi redde bloggverden. Yup, that’s right! Noe må skje og det ASAP!

IMG_0363

IMG_0365

UKENS LÅT:

«Brown Sugar«, ass… Denne låten er chill og digg på en slapp søndag, og passer ypperlig om man er litt hungover. Et glass med isvann og denne låten her i ørene = terapi, haha!

UKENS INSTAGRAM:

Rachel Smith er dama bak @thecraftedlife, og halleluja for en Instagram-konto. Her snakker vi inspo på høyt plan, et hav av farger, og feelgood fra topp til bunn. Jeg elsker, elsker, eeeelsker denne profilen og bildene som legges ut her.

PicMonkey Image-3

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg delte et hav av sprudlende fotobar-bilder fra bursdagsfesten min. Gøy å se at dere likte dette blogginnlegget like godt som meg – hurra!

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 09.55.29

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Hadde vi akkurat overnatt nøklene til drømmeleiligheten, og befant oss midt i et helsikens flyttekaos. Jeg glemmer aldri hvor ufattelig gøy det var å skulle innrede vårt nye hjem –  et hjem vi faktisk hadde kjøpt. Ett år har gått, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med leiligheten.

571707-9-1440746611250

571707-9-1440746629851

571707-9-1440746623080

Alright… Tilbake til fosterstilling i såffan!

Nyt søndagen, fininger ♥

Annonse