DENNE UKENS…

Happy Sunday, til verdens beste gjeng!

FOR et engasjement på gårsdagens video… Damn, folkens. Det her må vi snakke mer om, men først en liten oppsummering av uken som snart er over.

UKENS TANKE:

Etter gårsdagens video, har det haglet inn med meldinger og mailer fra dere flotte folk, som også er fortvilet over i hvilken retning samfunnet er på vei. Vi deler alle samme oppfatning – vi har nådd bunnen. Jeg håper så inderlig at vi sammen kan gjøre en stor forskjell, og at barn i dag ikke lenger trenger å vokse opp i en verden hvor det eneste som gjelder er plastikk, og jakten på det såkalte «perfekte». Noe MÅ skje, og det jævla kvikt.

Jeg håper dere deler videoen videre, slik at vi kan spre budskapet til flest mulig.

Skjermbilde 2016-09-10 kl. 17.39.12

UKENS HAPPINESS:

Jeg elsker The Happy Page. Sååå mye feelgood på en og samme gang.

14290008_483852795144989_6376518128667462982_oUKENS LÅT:

Haha, jeg er jo litt rar… En liten raring som ELSKER jazz, og Jim Tomlinson skaper magi, ro og romantisk stemning med sine låter. Den saxofonen, da!? Åh! Det finnes ikke et diggere instrument…

UKENS SERIE: 

Med det samme vi var ferdige med «Breaking Bad», gikk vi rett over på «You Better Call Saul», etter tips fra en av dere. Fy søren for en serie – denne er faktisk helt RÅ, og kan varmt anbefales videre.

28247-2

UKENS DIGGESTE MÅLTID: 

Tidligere i dag skulle jentene og jeg jaggu få oppleve noe digg noe, nemlig søndagsbrunchen på SüdØst her på Løkka. En buffet, faktisk… Det er jo noe jeg av og til er litt skeptisk til, men dette her var yummy. Veggis-sushi, nudler, sjøgressalat, guacamole og brød, var bare noe av det jeg la på fatet, og utvalget var helt topp, hurra!

IMG_0131

IMG_0132

IMG_0133

UKENS INSTAGRAM:

Hello Mr. Pink… Dette her har jeg sansen for, ass. Følg @xuzzi for mer rosa, farger og happiness.

PicMonkey Image-11

UKENS BEHIND THE SCENES: 

På mandag og tirsdag var jeg på photoshoot i Gøteborg. Dette var en shoot for SWEET SKTBS/Junkyard, og jeg koste meg faktisk foran kamera med de spretne 19-åringene som også var med. Kult at Junkyard valgte kjente personligheter fra alle de skandinaviske landene, og nå gleder jeg meg max til å se resualtatet. Flere av dere visste jo hvem Kammi fra Sverige var, og jeg skjønner godt hvorfor dere digger henne. Kul jente med kule meninger!

IMG_0081

IMG_0077

IMG_0086

IMG_0078

UKENS BURSDAGSBARN:

Er selveste Betty! Da var vi begge to i 30-årene gitt, haha. Og det betyr hele 15 år som soulmates! Gratulerer enda en gang til deg, verdens beste bestis. Sister from another mister. Jeg elsker deg ♥

14212742_839435506190822_8615665227388364486_n

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Jeg er så glad for at ukens mest leste innlegge er gårsdagens, hvor en viktig video ble publisert. Jeg håper denne blir sett av like mange som så «Nei, det er faen ikke normalt«. Budskapet er jo så forbanna viktig!!!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Delte vi denne videoen med dere, og siden den er så forbanna vittig, deler jeg den enda en gang, haha. Vi satt i Vegas og hygget livskiten ut av oss, men akkurat det her var nok litt mindre hyggelig… I hvert fall for Dennis, mohahaha.

Nå skal jeg jobbe litt, og deretter blir det sofa og serier på Netflix. Har dere en fin søndagskveld, skjønne venner?

I LOVE YA ♥