Annonse

DENNE UKENS…

Heia, fininger!

Da var jeg omsider tilbake, og det er på tide å oppsummere uken som nærmer seg slutten.

UKENS FAVORITTRESTAURANT: 

Okei og halleluja! I lokalet rett over gaten for sjappen min, har det nå kommet en fantastisk restaurant som har blitt en av mine soleklare favoriter i Oslo. De har faktisk så god mat der borte, at vi ble helt nødt til å spise der to dager på rad. Vi snakker arabisk og indisk i en slags herlig forening, og mange vegetariske og veganske alternativer. Hurramegrundt, sier jeg bare!

IMG_1252

UKENS LÅT:

Denne låten, ass! Love it ♥

UKENS INSTAGRAM:

Skjønne pasteller, herlige bilder og happiness all the way… @thebannerie er en supersprudlende og inspirerende profil med masse farger og god stemning – Hurra!

PicMonkey Image-15

UKENS WANDERLUST:

Haha, jeg tror jeg drømte om en hyttetur på fjellet, på akkurat denne dagen i fjor også. Det er rart med det –  at man med det samme gradene synker, bare har lyst til å kose seg foran peisen med et glass rødvin i hånden. Det er faktisk noe jeg virkelig kunne tenke meg nå, noe jeg har skikkelig behov for. En helg på en hytte, peiskos, rødvin og null dekning.

Sitting-by-the-fireplace-for-web-iStock_000044275738XXXLarge-2

UKENS LÆTTIS:

Jeg ler og ler, og ler… Man MÅ faktisk bare følge @joikinorge og @norgejodel, for å få seg en daglig latter. Og den under her? Jeg dør!

Skjermbilde 2016-10-09 kl. 13.20.20

UKENS NEW IN:

Åh! Få ting slår de klassiske Vans Sk8 Hi, som jeg til min store glede klarte å grine meg til hos gutta fra Junkyard. Da de er litt ekstra høye blir de perfekt til kalde høstdager, kombinert med digge sokker og en skinny jeans. YAY!

You like? I så fall finner dere den HER.

IMG_1256

IMG_1258

UKENS HAPPINESS IS…:

14556793_493298020867133_5758109381302575363_o

Mer happiness finner dere på The Happy Page ♥

UKENS HØYDEPUNKT: 

Denne uken har vært helt texas, og derfor har jeg dessverre vært litt fraværende her på bloggen. Nå er den tøffeste jobben unnagjort, som betyr mer fokus på blogg fremover, i tillegg til butikkjobb. Høydepunktet var uten tvil å åpne denne butikken etter flere måneder med hardt arbeid. Herregud for en lykke i livet! Nok en gang må jeg bare si tusen takk til alle som har kommet innom i helgen – dere gjør meg alle så ubeskrivelig glad. Og takk til fineste Joakim, som knipset dette bildet av en veldig happy og rørt bergenser.

styleconnection-kopier

IMG_1200

UKENS VURDERING:

Dennis og jeg har begynt å vurdere et nytt familiemedlem. Vi er jo så ubeskrivelig glad i Fokusen vår – den lille krabaten som faktisk gjør livet bedre, og tenker at vi ikke kommer til å takle de dagene når Fokus ikke er med oss lenger. Et liv uten hund er faktisk et liv uten mening, og vi diskuterer i disse dager om det er riktig å få en ny hund nå, eller om vi bør vente.

En hund krever mye, og er på ingen måte en accessorie. Det er dessverre altfor mange mennesker der ute som kjøper hund for show off, og det er så trist å se at så mange ikke klarer å gi hundene den kjærligheten og oppmerksomheten de så inderlig trenger. Om det blir en ny firbent venn, tenker vi en langhåret Jack Russell Terrier eller en Bichon Havanais, så nå er jo spørsmålet om noen av dere er kjent med disse rasene, og om dere har noen erfaringer?

68985cd3e169d53f07c345e07ebb2e29

0497cb47bccb068c27c621aebb3b6b4d

UKENS INFO:

Jeg ser at flere av dere etterlyser litt info vedr. åpningstider i butikken, og da kan jeg formidle at det er en kjempeidé å følge med på Facebooksiden min HER, siden det er her jeg kommer til å dele info som dette fremover ♥

Noen av dere lurer også på om det er jeg som kommer til å stå i butikken, og det kan jeg til min store glede si at, JA, det er jeg som styrer skuten, og hjelpes som jeg gleder meg til å se dere neste uke.

Ps. Nettbutikken er alltid åpen, så her kan dere få fatt i noen herlige favoritter 24 timer i døgnet.

IMG_1200-3

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

«The BIG Day» var det meet lest innlegget denne uken, til min store glede! Takk igjen for et helsikens deilig engasjement, og mange fine ord! Jeg elsker dere ♥

IMG_1188

UKENS CRAVING:

Er det noe jeg craver om dagen, så er det hjemmelaget og superdigg tomatsuppe. Det er faktisk noe av det mest yummy som finnes… Mmmmmmmm!

Fresh-Tomato-Soup-With-Basil1-2

UKENS GLADMELDING:

Som mange av dere har fått med seg, selger jeg herlig nips i tillegg til egen kolleksjon. Jeg tar inn både gaver og morosmt stasj, og selvfølgelig de latterlig digge sokkene fra Stance. Her snakker vi kvalitet på høyt plan, og et fargebonanza for alle oss som liker farger også på beina. Stance er blant Rihannas favoritter, og det er ikke rart når sokkene er så magiske som de er. Hurra! Disse kommer snart i nettbutikken også, så det er bare til å glede seg!

IMG_1214

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Hadde jeg funnet roen i såffan med mannen og Fokus, og var klar for en avslappende og superdigg kveld med favorittene mine. Kvelder som dette her, ass… Jeg elsker det!

571707-11-1444410273989

571707-11-1444410295726

Hjelpe meg for en fin uke ♥

Nå skal jeg ta igjen litt tapt arbeid, og gå løs på klesvasken. Hva med dere, fininger? Har dere en deilig søndag?

Og sånn helt på tampen… Jeg blir SÅ glad om dere vil stemme på meg HER i Årets Blogger 2016. Om dere mener jeg fortjener det, selvfølgelig.

I love you all!

Annonse