Annonse

DENNE UKENS…

Hallaisen fra Sola!

Vi har kommet oss til flyplassen, og siden vi er tidlig ute (som vanlig, hehe) fikk jeg omsider lagt ut den ukentlige oppsummeringen.

Denne skulle publiseres i går, men da var vi for opptatt av å krangle om kredittkort, haha. Og dere? Sånn for å avslutte dette unødvendige hysteriet, så setter jeg pris på konstruktiv kritikk. Det er viktig for å gjøre en bedre jobb, og slik kritikk takler jeg med glans. Når kritikken går fullstendig ut av proporsjoner, blir jeg ikke like begeistret, og da gir jeg beskjed. Det er viktig for meg å være åpen om hvordan jeg føler det og har det på innsiden.

Sånn.. Ferdig med den saken.. La oss snakke om denne ukens ditt og datt!

WANDERLUST:

Selvom jeg gleder meg noe voldsomt til den første snøen faller, skal jeg ikke legge skjul på at jeg hadde elsket noen uker i Thailand. En kompis av meg er der nå, og de snapsene han sender bidrar ikke akkurat til mindre reiselyst, haha. Jeg har faktisk aldri vært i Thailand, og føler det er på tide med en tur. Er det like magisk der som folk skal ha det til, og som bildene tilsier? 

MEST LESTE INNLEGG: 

Er innlegget hvor jeg snakket litt om at jeg var på coveret av Det Nye. Stor stas å være avbildet, og veeeldig stor stas at dere likte det. Tusen takk for mange fine ord i forbindelse med portrettintervjuet. Dere er best!

WANTIE:

Ååå som jeg craver noen råkule og chunky boots, som jeg kan bruke til party. Det er umulig å finne noen som er chunky og grunge nok, og som samtidig har riktig høyde og vidde rundt anklene. Jeg har så spinkle ankler, og de fleste boots er som regel ikke smal nok, og jeg vil ha sånne som sitter litt tight, haha. Har noen av dere sett noen sånne boots? Hvis ikke må jeg prøve å finne noen slike i Amsterdam. 

INSTAGRAM:

Jeg har inkludert @sophlog i en tidligere ukesoppsummering, men kontoen hennes her så forbanna awesome, at jeg blir nødt til å ta henne med denne uken også. Dette er et eneste happy og fargerikt univers som gjør meg sååå glad, og alt hun poster er ekstremt inspirerende. Love it!

LÅT:

Peanut Butter Jelly er en skikkelig happy song, som får meg til å ville ta på meg danseskoene, og danse hele natten lang. Lat’s daaaaaaaanceeeee! Wuuuuuhuuuu..

CRAVING:

Heheheheh!

Tenk at jeg får vann i munnen av å tenke på Grandiosa, haha! Er det flere som synes denne pizzaen er sjukt yummy?

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var Dennis og jeg i Bergen i forbindelse med min kusines bryllup, og da delte jeg dette herlige bildet av oss iført bunad, sammen med en liten kjærlighetserklæring. Han er fortsatt min store kjærlighet, og jeg elsker denne mannen høyere enn himmelen. Ingen ord kan beskrive hvor innmari mye han betyr for meg.. Min kjæreste, samboer og bestevenn.. Og ektemann i USA, hahahah!

Nyt resten av dagen, så sees vi i Oslo. Har dere noe dere vil dele fra uken som gikk? 

Klem i fleng

Annonse