Annonse

DENNE UKENS…

Hei og hurra for søndag. Før klokken bikker seks på ettermiddagen er søndag ukens beste dag, men etter det er det full panikk over at helgen nærmer seg slutten, haha.

Det er på tide å oppsummere uken som har gått…

UKENS INSTAGRAM:

@rayawashere tar følgerne sine med ut i verden, og viser frem noen av de vakreste perlene som finnes. Raya søker magi og sprer kjærlighet via hennes profil, som virkelig er en one-to-follow om man trenger inspirasjon til neste reise.

PicMonkey Image-6

UKENS JODEL:

Hahahahahaha!

Skjermbilde 2016-11-13 kl. 12.16.32

UKENS LÅT:

Icona Pop, ass… Dette her digger jeg!

UKENS BILDE: 

Åh! Dette bildet her slår alt. Sent i går kveld da Fokus hadde funnet roen i sengen sin, fikk jeg tatt det nydeligste bilde av han. Han liker faktisk ikke å bli tatt bilde av, og snur alltid bakenden til når jeg drar opp kamera. I går, derimot, i går bare lå han sånn mens jeg knipset i vei som en gal. Se på han da, verdens nydeligste lille krabat.

IMG_0242

UKENS WANDERLUST: 

En tur til varmere strøk hadde ikke gjort noe nå, og Karibien står høyt oppe på listen. Dennis og jeg har faktisk ikke vært på en sånn eksotisk ferie før, hvor vi bare bor på et resort og nyter late dager uten en eneste ting på agendaen, og nå begynner lysten på en slik ferie å melde sin ankomst.

En destinasjon som frister er Puerto Rico – både grunnet det tropiske klimaet og alle fargene, men også siden hovedstaden San Juan ofte omtales som en time capsule, som gir en mulighet til å ta et skritt tilbake i en verden som man ikke trodde tidligere fantes – love it!

Har noen av dere vært her før? Kan Puerto Rico anbefales?

Old_San_Juan_Villa_1045-2

Puerto-Rico-2010-047-2

Ecuador-Otavalo-market-fruit-stand-2

San-Juan-Water-Beach-Club-Hotel-2

flat,1000x1000,075,f.u2-2

UKENS BESTE OG VERSTE FRA BLOGG-NORGE: 

Haha, jeg eeelsker denne spalten til Victoria Arnesen i 730.no, som vet å trekke frem det beste og verste fra Blogg-Norge. I ukens spalte er jeg nevnt, og dette må jeg si var meget hyggelig. Takk, 730.no – jeg liker dere!

Skjermbilde 2016-11-13 kl. 11.55.53

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Skrev jeg om den såkalte 2-årskrisen man gjerne opplever i et forhold, og denne teksten kan kanskje være alright for oss alle å lese igjen. Dere finner innlegget HER.

571707-9-1447436169782

ÅPNINGSTIDER NESTE UKE: 

Mandag og tirsdag holder jeg dessverre stengt grunnet workshop og kick off med Stylista, men resten av uken står jeg klar til å ta dere imot i sjappa. Jeg gleder meg stort til å se dere alle – velkommen til en hyggelig handel ♥

Puerto-Rico-2010-047-3

Nå blir det sen frokost her i heimen, før vi skal spille inn en ny challenge til dere, haha! Det er bare til å glede seg!

Har dere en fin søndag, superstars?

Annonse