Annonse

DENNE UKENS…

Enda en uke går mot slutten, og som alltid er det tid for en liten oppsummering.

Dette var ukens…

…Craving: Haha, det slår ikke feil! Hvert år i midten av mai, begynner jeg å crave sangria, og denne gangen er det forfriskende cava sangria som står på toppen av listen. Nam!

…Instagram: Jeg har anbefalt min navnesøster Kristin, sin blogg både en og to ganger tidligere, og i dag synes jeg det er på tide å vie Instagramkontoen hennes litt oppmerksomhet også. Hun er jo fotograf og råflink å ta bilder, og hele kontoen hennes er bare nydelig og lekker. Her snakker vi inspirasjon på høyt plan! Check it out @kristinwallem!

…Jodel: Hahaha, jeg dævver!

…Wanderlust: Nå som stormen herjer som verst her oppe i Brønnøysund, ønsker jeg å reise laaaangt bort. Bort fra kulde og sludd, og til eksotiske reisemål som f.eks. Maldivene. Dette er jo et ganske så poppis reisemål for bryllupsreiser, så kanskje det er her Dennis og jeg velger å dra? Eller kan det bli litt kjedelig på Maldivene? Det er så mange ulike meninger omkring destinasjonen, men om dere har vært der blir jeg superglad for tanker og tips.

…Tilbakeblikk: Jeg scrollet gjennom bildene mine tidligere i dag, og der kom jeg over et par snaps fra en date med jentene i november. Det passer ypperlig med et lite utdrag fra dette albumet nå som jeg savner dem så fryktelig, og er det én ting jeg ser skikkelig frem til, så er det hang out på en av våre favorittstedet når jeg kommer tilbake til Oslo.


…Happiness is: Åh, jeg blir så glad av The Happy Page!

…Bilde: Da vi var på Finnøya, fikk vi gleden av å svømme inn i solnedgangen i bassenget på Håp i Havet, og det er ingen tvil om at dette bildet av hele gjengen, gir en ekstremt god følelse og et stort smil om munnen. Definitivt ukens favorittbilde!

…Låt: Åh, denne låten her er bare så digg! Jeg ser for meg denne på ørene mens jeg sykler rundt på Venice Beach i solnedgang – magiiiii!

…Overraskelse: Da vi ankom Molde og Scandic Seilet, var det ikke en laber velkomst som ventet på oss – her hadde nemlig de herlige jentene disket opp med iskalde øl, med egenkomponerte etiketter med bilder av Cathrine og meg på. Har dere sett noe så fett? Vi ble jo helt rørt begge to da vi innså hvor mye jobb de hadde lagt ned i dette, og jeg må innrømme at den ølen smakte ekstra godt. GØY!

Nå er det 9 dager til hjemreise, og bare 11 dager til Dennis og jeg stikker til USA. Herregud som jeg gleder meg – spesielt på dager som i dag. Været er helt forjævlig, formen er sånn midt på treet, og jeg er i dag generelt lei av båtlivet. Det er faktisk overraskende tøft å være på reise såpass lenge – hjemlengselen begynner å snike seg innpå gitt…

Hvordan har denne søndagen behandlet dere? Har dere det bra, fininger? ♥

Annonse