Annonse

DENNE UKENS…

Og der var vi jaggu kommet oss til en ny søndag – her flyr dagene forbi, gitt. Søndager er jo som dere vet dagen for en real oppsummering av uken som nærmer seg slutten – dette var ukens…

…Mums: Kombinasjonen av jordbær og mozell er helt prima, og det var ikke feil å få servert dette i solen på Lurøygården. Jeg nevnte nordlendingers gjestfrihet i går, og her på Lurøygården ble vi også tatt imot som om vi skulle vært famile… Helt fantastisk ♥

…Opplevelse: I går la vi ut på en lang og ganske så krevende fjelltur. Målet var å bestige Hestmann, og jeg hadde mine tvil på at jeg i det hele tatt skulle klare å komme meg opp – meg med min sjukt dårlige kondis. Heldigvis tok vi noen pauser underveis, og sakte men sikkert klarte vi å komme oss til toppen. Adrenalinet i kroppen pumpet som aldri før, da vi var kommet oss opp på 550 meter – hallo høydeskrekk, liksom. Damn!

…Instagram: Åh så glad og inspirert jeg blir av å titte innom @amyventures på Instagram. Hele profilen bugner av farger og feelgood, som garantert bringer frem smilet.

…Craving: Haha, denne ukens craving har vært en skikkelig dusj. Dere aner seriøst ikke hvor mye jeg gleder meg til å dusje i en skikkelig dusj, hvor jeg faktisk kan bli værende hvor lenge jeg vil, uten å måtte ta hensyn til at varmtvannet skal rekke til 7 andre mennesker. Det er faktisk det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem – å dusje! Herregud som jeg gleder meg!

…Låt: Jeg tror faktisk det ikke finnes en mer funky, digg og deilig låt enn Sugah Daddy av D’Angelo and The Vanguard. Dette her er soul på sitt aller, aller beste!

…Wanderlust: Jada, I know. Jeg maser fryktelig mye om Los Angeles på denne bloggen, men sånn er det når destinasjonen er såpass deilig som den er. Jeg elsker California, jeg elsker LA, og jeg er så ubeskrivelig giret på å reise hit om bare 4 (!!!) dager – wuuuhuuuu!

…Jodel: Altså… Hahahaha! ? ?

…Tanke: Haff, jeg blir helt matt av å se hvordan dyrene blir behandlet på gårder rundt om kring i landet vårt. Noen har det bedre enn andre – det er det ingen tvil om, men stort sett skilles kalven fra mammaen sin like etter fødsel, og står stuet sammen på trang plass. Den trange plassen er en gjenganger – både sauer og kyr er stuet sammen i binger, hvor de står i egen skitt. Jeg får så vondt i hjertet!

…På denne dagen i fjor: Var det full sommer i Oslo, og Dennis og jeg var ute på date. Vi startet dagen med friske drinker og en burrito på Tijuana, og hygget i solen før vi avsluttet med bowling. En perfekt kjærestedag, med andre ord ♥

Vi har forøvrig kommet oss til Nesna, og her skal vi være til tirsdag. Tenk det da, folkens? På tirsdag reiser vi hjem – HALLELUJA! Og da blir vi hjemme i nesten 3 uker, hurra. Can’t wait!

Har dere hatt en fin helg, fininger? Skinner solen? Smiler livet?

Løøøv ♥

Annonse