Annonse

DENNE UKENS…

Heia fininger ♥

Har dere en digg søndag? Jeg er i så fin form etter en chill helg, så jeg har jaggu tatt turen bort i sjappa for å holde den åpen i noen timer. Så, om dere trenger noe sprudlende nips eller noen nye freshe klær til sommeren, vet dere hvor dere skal gå, hehe.

Det er på tide å oppsummere uken som gikk – på riktig dag til en forandring!

Dette var ukens…

…Instagram: @tribe mixer både egne og andres nydelige bilder i en herlig blanding av inspirasjon og happiness. Dette er en ny favoritt på Instagram, og jeg liker alt som publiseres!

…Wanderlust: He he he he! For tusende gang; SPAAAANIIIIIAAA! Jeg gleder meg så mye at det gjør vondt, haha. Det skal bli så godt med ferie, og herlig samvær med familien ♥


…Food Porn: Tacoen vi spiste i går må være den beste og mest eksotiske tacoen jeg noen sinne har spist. Stine er og blir en wifey, og hadde disket opp med hjemmelaget pico de gallo, guacamole, syltet rødløk og mangosalsa – YUMMY!

…Jodel: Hahahahahah, true story ? ? ?

…Høydepunkt: Var kvelden i går med de fine jentene mine og lille Jax! Han er verdens nydeligste, blideste og herligste unge, som jeg har blitt så ufattelig glad i. Lille «tanteungen» min ♥

…Låt: Altså, hvem elsker vel ikke «Wild Thoughts» ? Jeg tror alle oss som mer eller mindre vokste opp med Santana’s Maria Maria, har et ekstra kjært forhold til denne låten. Elsker den, og kan høre på den om og om igjen uten å gå lei.

…Wantie: Hengekøye!! Altså, hvor deilig er ikke det? Jeg har alltid ønsket meg to trær i hagen hvor jeg kan henge en hengekøye mellom, og akkurat et slikt herlig oppsett hadde de i hagen utenfor huset vi leiet på Palmesus. Jeg liker dog ikke å svinge frem og tilbake, men å ligge i ro og titte opp på himmelen, er jo terapi.

…Happiness is: ♥

…På denne dagen i fjor: Satt vi ute og hygget i hagen med deilig lunsj i solen. Det var altså like fint på denne dagen i fjor som i år, og det får meg bare til å bli enda mer sikker på at Oslo er stedet å bo! At dere som bor i Bergen holder ut, er jo bare helt utrolig og beundringsverdig på en og samme gang. Det regner jo hver eneste dag – krise!

I morgen har Dennis bursdag, så jeg har litt å styre med i kveld slik at morgenstunden blir så perfekt som overhodet mulig. Viktig å gjøre litt stas på bursdagsbarnet vett, hehe!

Måtte dere alle få en nydelig søndag, så sees vi senere ♥

Annonse