Annonse

DENNE UKENS…

Happy søndag, superstjerner ♥

Det er søndag, og på tide å oppsummere uken som snart er over. Dette var ukens…

…Jodel: Hahaha! ? ?

…Blomsterbukett: Jeg kjøper alltid friske blomster til helgen – fargerike blomster gjør meg så glad, og når jeg befinner meg på Mestergrønn, kan jeg bruke en evighet på å velge ut diverse buketter som jeg setter sammen til én herlighet. Denne gangen falt valget på rosa germini og fargerike grennelliker, som jeg synes utgjør en leken og fresh bukett!

…Rørende øyeblikk: I går da jeg var på jobb i butikken, skjedde det noe veldig rørende og fint. Jeg har en liten krok hvor jeg selger litt stasj fra egen crib, blant annet interiør og bøker, og da en av kundene som var innom stod å bladde i den ene boken, falt en konvolutt ut fra en av sidene. En konvolutt med den vakre skriften til min kjære morfar – som var noe av det siste han skrev før han døde. Jeg hadde visst gjemt denne inni en kokebok, og jeg ble så ufattelig glad da denne dukket opp! Denne skal jeg ta vare på for alltid! ♥

…Instagram: Australske Marianne er dama bak @mroussety, og ser ut til å være tidenes livsnyter – en som virkelig bare er, lever, nyter og elsker. En kreativ kunstner som er så hinsides vakker – naturlig vakker, og når jeg ser på henne slår det meg hvor forbanna VAKKERT det er å være NATURLIG og EKTE!!!

…Inspirasjon: Altså, OMG så vakkert bryllupet til bloggeren, Kenza og Aleks var, og jeg har virkelig latt meg inspirere av både bryllup og bilder. Her var det altså mye inspo å hente til Dennis og jeg skal gifte oss, og disse bildene under her ryker rett inn i bryllupsmappen jeg har lagret på skrivebordet. Jo flere bryllupsbilder jeg ser, dess mer inpirert blir jeg – herregud som jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang med planlegging og forberedelser!

Foto: Kenzas.se/Fabian Wester

…Låt: Åh, jeg elsker Sade, og sangen jeg liker aller best er «By Your Side» ! Den er så nydelig, og jeg kan høre den om og om igjen uten å gå lei. Jeg tror jeg har skrevet om den tidligere, men den fortjener uansett en repeat – så herlig er den faktisk!

Happiness is…: ?????

…Diggeste måltid: Nam, jeg er en sucker for husmannskost, og vi lager minst én slik middag hver uke. Denne uken var det veganske nuggets med poteter, lettkokte grønnsaker og hjemmelaget brun saus som stod på menyen, og det var så latterlig digg!

…På denne dagen i fjor: Var vi i Spania, og var like lite klare for å dra hjem som vi var i år. Jeg lengter tilbake til mamma og Jon, 30 varmegrader, minigolf, palmesus, sangria og FERIE!

  

Nå blir det sen frokost og en episode av Game of Thrones, før Dennis skal sitte klistret til TV-skjermen. I dag er det nemlig fotball som står i fokus, og det betyr klesvask og rydding på meg, haha. Jeg har lovet meg selv å pakke ut av kofferten før vi uken er over, og det betyr at jeg må henge i!

Hva skal dere gjøre i dag da, snupper?

Annonse