Annonse

DENNE UKENS…

Hei Snarøya ♥

Jeg har kommet meg ut til den fine mammaen min, og nå sitter vi her og hygger i stuen. Selv om jeg sitter litt opptatt med macen på fanget, er det hyggelig å bare være i samme rom… Jeg blir så glad når jeg løfter blikket fra tastaturet og ser at mamma sitter der borte i stolen sin, mens hun følger ivrig med på sporten. Hun er en skikkelig sportsidiot, haha. Jeg tror faktisk ikke det finnes et menneske som er mer interessert – og som engasjerer seg mer for vintersport, enn mamma. Hun er så skjønn!

Før jeg kastet jakken og slang meg ned på såffan, tilbragte jeg en liten time ute i det fine været. Det er jo så fint her ute på Snarøya, så jeg tok med meg kameraet, knipset noen bilder, og tok en liten time out på en benk mens jeg tittet utover Oslofjorden. Dette var så deilig og en perfekt avslutning på helgen. Lyden av bølgeskvulp og måkeskrik ga meg virkelig følelsen av at våren er på vei. Joda, det er en stund til enda, men plutselig er den her.

Jeg skulle jo egentlig publisert lørdagslisten i går – denne ukesoppsummeringen, vet dere, som har vært en fast spalte her på bloggen i flere år. Men så kom jeg til å tenke på at det egentlig er mer riktig å avslutte uken med et slikt innlegg, så da blir det sånn fremover.

Dette var ukens…

…mål: Jeg har hatt som mål å gjøre huset klart til et nytt år, og klarte sånn cirka å komme helt i mål. Det er fortsatt mye som gjenstår, men julen er i hvert fall borte, og det var det aller viktigste!

…film: På fredag hadde vi filmkveld, og rakk faktisk å få med oss tre filmer før øyelokkene ble for tunge. Det er nok mange av dere som har sett «Bird Box» , og hvis dere likte denne filmen er jeg ganske sikker på at dere også kommer til å like «A Quiet Place» . Her har vi John Krasinski, som jeg kjenner best fra «The Office» , og jeg digger å se han i en såpass seriøs og alvorlig rolle. Jeg digger også at han spiller sammen med sin kone – det gjør virkelig noe med kjemien.

Filmen handler kort fortalt om at mesteparten av jordens befolkning er utslettet. Familien Abbot lever i total stillhet for ikke å bli oppdaget av livsfarlige vesener, og døden er hele tiden bare en eneste lyd borte. Spennende!

…låt: Nå er det slutt på alt som har med jul å gjøre, og spillelisten går nå i dvale helt til neste jul. Det har faktisk vært litt deilig å bytte den ut med noe helt annet, nemlig hiphop. «Mask Off» kan jeg høre om og om igjen. Den låten er rå!

…tilbakeblikk: På denne dagen i fjor, var jeg på lunsjdate med Mia, Stine og lille Jaxon. Da var han enda ikke fylt ett år, og nå nærmer vi oss jaggu 2-årsdagen. Lille, gode babyen som ikke er baby lenger. Tiden går så altfor fort!

…wanderlust: I disse tider ser jeg den at ene Facebook-vennen min etter den andre (som jobber i TV-bransjen) er på vei til Mexico, og fy søren så misunnelig jeg er, haha. Vi reiste jo nedover på denne tiden i fjor, og det er det beste vi noen sinne har gjort. Det å tilbringe 3 uker blant palmer og Coronitas når kuldegradene herjer som verst her hjemme, er så inn i granskauen innafor! Åh – take me awayyyyy…

…inspirasjon: Det nye året inspirerer meg til å gjøre små endringer på interiørfronten, og det kommer vel ikke som et sjokk, haha. Når vi går mot vår og lysere tider, skal jeg vise hvordan knæsje farger kan passe perfekt med nåværende fargepalett, og jeg kjenner at det kribler i styling-fingrene. Jeg skal også få på plass et nytt spisebord, og vet dere hva? Det har jeg tenkt å lage selv! Opp med en hånd om dere er keen på DIY-innlegg!?

…craving: Smoothie bowls og hjemmelaget pizza. Mums!

…tanke: Jeg visste at mange jenter har komplekser for puppene sine – i hvert fall hvis de er asymmetriske. Men fy søren… At det er såpass mange som ikke føler seg bra nok, bare fordi at puppene ikke er slik man ser på Instagram? Jeg blir så lei meg! Etter at jeg publiserte «Til deg med stor forskjell på puppene» stømmet det inn meldinger fra jenter som ikke en gang tør å ta av seg bh-en foran kjæresten sin, fordi de føler seg så unormal. Og sånn skal det ikke være, når vi faktisk snakker om noe som er helt normalt! Dagens kroppsideal er helt forskrudd, men dette skal vi gjøre noe med!

…mest leste innlegg: Ble innlegget jeg linker til over her. Jeg er så glad for at det har vært til både inspirasjon og hjelp for såpass mange. Det betyr alt om jeg kan bidra til at dere føler dere bedre ♥

Men dere? Hvor nydelig var det ikke på Snarøya i ettermiddag? Selv om jeg lengter etter palmesus og varmegrader, er det noe vidunderlig vakkert med vinteren også. I hvert fall når solen skinner ♥

Nyt resten av søndagen, fine mennesker. Husk å lade batteriene til en en ny uke!

Love you all

Annonse