DENNE UKENS…

Søndag og tid for ukens oppsummering! Dette var ukens…

…tanke: Jeg tror ikke det er noen som ikke har fått med seg Dubai-kaoset, og jeg har selv blitt ganske så engasjert i saken. Mer om dette i dagens 2. blogginnlegg!

…mål: Dennis og jeg holder på å lage en miniserie, og målet for denne uken har vært å få sendt over materiale til klipperen som nøster sammen kaoset. Jeg vil ikke si så mye mer enn dette, men jeg er ganske sikker på at dere kommer til å like det vi produserer, hihi. Det er i hvert fall lov å håpe!

…craving: Denne uken har jeg cravet paprika, haha – både som topping på GO Vegan-osten til Synnøve, men også som snacks. Paprika er faktisk sjukt digg!

… «på ønskelisten» : Jeg ønsker meg noen skikkelig fargerike og mønstrede pynteputer til sofaen, som gir meg Mexico-vibber og vårfølelse. Bare 13 dager ut i januar, og jeg lengter etter vår allerede, haha.

…serie: «Murder Mountain» er en serie vi akkurat har begynt å se på Netflix, og vi har nå kommet oss til 4. episode. Dette er serien for deg som digger true crime, for her er det nemlig mange uløste draps- og forsvinningssaker som knyttes til cannabis-industrien. Dette er en spennende dokumentarserie man blir skikkelig grepet av.

…tilbakeblikk: På denne dagen i fjor inviterte jeg jentene til tapasnight, og disse kveldene er de aller, aller beste. Gode venner, deilig mat, mye latter og dype samtaler. Dette må gjentas ASAP!

…wanderlust: Vi gjorde Riga-turen vår om til en London-tur, og nå er jeg så giret på London at jeg holder på å sprekke av begeistring. Det er flere år siden vi var der sist, og gjett om jeg gleder meg til å oppleve mer av denne fantastiske byen. Can’t wait!

…glade: Fuglene koser seg fremdeles her i Heimdalsgata, og nå har vi til og med fått besøk av en ny fugleart, nemlig svarttrosten. Denne fugleinteressen min blir bare større og større for hver dag som går, og jeg blir så glad av å våkne til fuglesang hver eneste morgen!

…mest leste innlegg: Jeg er så glad for at ukens mest leste innlegg ble «NEI, Norge hjelper dem ikke der de er» . Jo flere som leser, dess bedre. Vi er helt nødt til å åpne øyene… Flyktningkrisen er langt ifra over, og faktisk verre enn noen gang.

Har dere hatt en fin helg, skjønne venner? ♥